.
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

H&M открива два нови магазина в София

LadyZone.bg | преди 5 години
HM - 2
Новите магазини ще се намират в Mall of Sofia на бул. „Александър Стамболийски” 101

H&M ще открие два магазина в една и съща шопинг дестинация за първи път в България. Новите магазини ще се намират в Mall of Sofia на бул. „Александър Стамболийски” 101 и ще отворят врати за клиенти на 5 април от 11 ч.

Развълнувани сме да открием две нови локации в София и така да достигнем по-близо до клиентите си. С тези магазини, включващи всички концепции на марката, ще имаме възможност да предлагаме по-разнообразни модели за цялото семейство, така че да отговорим напълно на очакванията за качество и мода на най-добри цени”, заяви Доминик Фантачино, Регионален Мениджър на H&M за България.

В деня на откриването H&M ще зарадва първите сто клиенти с карти ваучер на стойност 20 лв. Двата магазина ще включват различни концепиции, като единият от тях ще предлага изцяло детска мода. Вторият ще бъде разположен на два етажа и ще предлага концепциите Ladies, Men, Divided, Mamma, Underwear и H&M Men Trend. Магазините ще заемат обща площ от 2 200 кв.м. и ще бъдат отворени за клиенти всеки ден от 10 до 22 ч.

В H&M Mall of Sofia за първи път у нас ще се предлага H&M Trend Men – колекция, даваща възможност на самоуверените мъже да експериментират в търсенето на свой индивидуален стил. Всеки мъж, интересуващ се от мода, ще открие актуалните тенденции за сезона, сред които са ярките цветове, принтовете и небрежното градско облекло.

H&M влезе на българския пазар през март 2012 г. С откриването в Mall of Sofia магазините на марката у нас ще станат общо 10, разположени в 5 града.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?