Ние тенденциите не можем да си ги измислим. Поради тази причина, когато искаме да помогнем на вас, нашите читателки, да се ориентирате в това какво е модерно, се обръщаме към модните гиганти в съответната област.

В този случай искаме да ви представи какво ще бъде актуално в бельото тази зима и за целта се обърнахме към Виктория и нейните тайни, а именно:

Актуалностите в бельото според последния каталог на Victoria’s Secret, представено от един от любимите ни ангели - Алесандра Амбросио:

Както винаги и във всичко дизайнерите на Victoria’s Secret залагат главно на женствеността. Тази зима моделите им са по-красиви и ласкаещи от всякога. Прекрасни линии, отворени, но в същото време стилно издържани чашки, неостаряващата дантела и завръщането на корсетите.

Както става ясно от снимките в каталога, Victoria’s Secret не правят ежедневно и обикновено бельо. Според нас посланието е ясно – и в ежедневието, и на работа, и вечер, във всеки един момент всяка жена трябва да е с убийствено бельо и ние ви предоставяме неоспорими доказателства за това.

Прекрасният модел Бар Рафаели, също е облякла красивото си тяло в перфектна колекция бельо, която показа в последния брой на списание "Bonita de mas magazine". Видимо е, че Рафаели не отстъпва по нищо на Амбросио, както че и бельото, което израелката демонстрира не е по-малко секси от това на Victoria's Secret.

Цветовете са от тъмно, турско до тюркоазено синьо, лилаво и златно. Разбира се огненото червено си остава безпогрешен избор при купуването на бельо, както и нежното шампанско и екрю.