Всъщност раздялата им не е кой знае колко изненадваща, предвид грандиозния им скандал миналата Коледа, който в крайна сметка завърши с 30 дневна условна присъда за Чарли. Съвсем в разрез с коледния дух и в унисон с него самия, актьорът се призна за виновен по обвинение в нападение. Отношенията със съпругата му оттогава-насам (както се досещате) не са особено весели, още по-малко пък топли.

Този инцидент трябваше да даде урок на актьора и да прекрати дългогодишната му любов към чашката и наркотиците. Чарли прекара доста време в клиника за лечение на зависимости. И се предполагаше, че лошото момче си е взело бележка.

Както често се оказва - вълкът козината си мени, но пороците не оставя – миналата седмица се завихри пореден скандал с името на иначе талантливият актьор, включващ хотелска стая, нарко-алкохолно парти и участието на друга звезда. От порно индустрията обаче. Купон, завършил с поредното хоспитализиране на актьора.

Явно това е една от причините документите за развода на Чарли и Брук да бъдат попълнени не много след това и предадени в съда на 1.11.2010. Според тях те се разделят по взаимно съгласие, но остава въпросът кой ще спечели в битката за попечителството над 18 месечните им близнаци – Боб и Макс.

Интересно е да отбележим, че двойката е ималa и предварително брачно споразумение, подписано преди сватбата им през 2008-а.

Днес исканията на Брук са за пълно попечителство, придружено от солидна издръжка от страна на Чарли. Естествено, той ще има право да вижда децата си.

Според клюкарски издания, през май т.г. двойката е подписала и още едно споразумение, което договаря как ще се раздели семейното имущество в случай на развод.

В изписаните цели 43 страници е определено и при кого ще останат децата. Спред предполагаемо съществуващия документ, близнаците ще бъдат поверени само и единственото на грижите на Брук.

Според същия този документ, актрисата ще получава по 55 000 долара всеки месец и „при никакви обстоятелства” съпругът й не може да плаща по-малка издръжка, отколкото на втората си съпруга Денис Ричърдс и децата им Сам и Лола.

Ако такъв документ наистина съществува, Чарли ще може да задържи семейната къща, но ще трябва да плати на Брук над 1 милион долара за имота и еднократно да заплати около 803,745. За негово щастие актьорът ще задържи колекцията си от часовници, която възлиза на стойност от почти 5,5 милиона долара.

Всъщност всичко това не е кой знае какъв проблем за Шийн – той печели по 600 000 долара на епизод за участието си в „Двама мъже и половина” и на практика е най-скъпо платеният актьор в сериал в момента.

Остава обаче въпросът - ще намери ли Чарли някога своята майсторка или ще остане обвързан единствено с марковите напитки, сипвани често в скъпи чаши, при това по всяко време на денонощието?