.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ценни съвети как да се борим със стреса

| преди 6 години
366351.jpg
Първоаприлското предаване на "Високи токчета” ще посветим на доказаните начини за справяне със стреса

 

Ние, водещите на „Високи токчета” ще посветим първоаприлската неделя на доказаните начини за справяне със стреса. В напрегнатото ни ежедневие неминуемо всеки трябва да открие своята антистрес  терапия: разходки сред природата, спорт, шопинг  или няколко часа във фризьорския салон? Методът не е толкова важен. От значение е крайният ефект: да забравим за ежедневните си задължения, да изпитаме нови, положителни емоции и да се заредим с много позитивна енергия.  

Кое в действителност е онова нещо, което ни стресира и създава чувството на безпокойство и неудовлетвореност? Защо преживяваме толкова дълбоко неуспехите си и се съобразяваме непрекъснато с изискванията на другите? Според Ива Дойчинова: „Стресът идва от „матрицата”, от системата, която ни кара да правим много неща наведнъж и то много добре, да изглеждаме перфектно,  да се сещаме навреме за следващата си задача…Така в един момент губим себе си и започваме да действаме като часовников механизъм…”

Как четирите приятелки се справят със стреса? Юлияна и Людмила излизат на езда сред природата, а Гери и Ива разговарят за това как е важно да радваме сърцето и душата си, докато отделят време за себе си в разкрасителен център.

Кои са оригиналните методи, чрез които японците, се справят със стреса? Как да станем  по-големи оптимисти и да не преувеличаваме сами проблемите си? Как да бъдем по-спокойни и в хармония  със себе си? – всичко това тази неделя, 1 април, от 12:30 часа, във “Високи токчета” по bTV.

Ключови думи:
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Още по темата
Пролетното почистване е?