Те са известни, бременни и очакват своите бебета съвсем скоро.

Виктория Терзийска, вокалистката на група "Мастило", очаква своето първо дете. Бащата е Петър Величков, изпълнителен директор на OMV-България. Определеният термин на певицата е 3 май, когато е и нейният рожден ден. Тогава певицата ще навърши 37 години. Вики и Петър знаят, че очакват момиченце и вече дори са избрали име за нея. То е Маргарита, както се казва майката на певицата. 

Бременността вдъхновява певицата от "Мастило" за проект, който отдавна планира - да издаде албум с детски песни.


Моделът Ирена Милянкова е в очакване на своето пето дете. Тя увековечи петата си бременност със снимка на своята сянка, на която личи, че Ирена е на финалната права. Тя е един от най-успешните модели на агенция "Визаж". Бащата на децата й е Росен Чолов, управител на модна агенция "FH1". Децата на Ирена Милянкова досега са мелани Роуз (14 г.), Уилям (13 г.), Натали Роуз (8 г.) и Филип Себастиана (5 г.). 

Снимка: facebook.com/milyankova



В очакване на първото си дете е и Део. Неговата партньорка е Мариана Станчева. Певецът и водещ е с 20 години по-голям от своята половинка, но това не им пречи да са заедно и да имат общи планове за бъдещето. Двамата са се запознали в заведение във Варна, където Део е имаш участие, а Мариана е била сервитьорка. Тя е наполовина нигерийка, което предполага, че и бъдещата им рожба ще носи нотка екзотика. 

Снимка: facebook.com/mariana.stancheva