Вдъхновен от картина на Винсент Дисидерио, клипът към най-новата песен на Кание Уест - "Famous", показва рапъра и неговата съпруга Ким Кардашиян в скандална сцена, в която двамата са голи и спят в огромно легло, заобиколени от двете страни от цяло съзвездие знаменитости – всички до една също голи.

Сред звездите, излегнали се на едно легло с прочутата двойка, които камерата обхожда с воайорско закачлив обсег, са Риана, Доналд Тръмп, Джордж Буш, Кейтлин Дженър, Крис Браун, Амбър Роуз, бившето гаджена Ким - Рей Джей, Ана Уинтър, Бил Косби и Тейлър Суифт. Е, все пак да признаем, телата не са на истинските звезди, а на техните восъчните двойници.

"Ние бяхме много внимателни по отношение на кадрите, разкриващи голотата на звездите. Сексуалността е част от нашата култура. Не вижда нищо лошо в това, което показвам. Всички сме хора със своите потребности и човешки качества... Това видео не подкрепя, нито уронва престижа на лицата, заснети в него, то е моят коментар за известността", споделя Уест.

Въпреки това Кание явно е подготвен, че скандалният му клип може да му навлече съдебни дела. Това си личи и от негов пост в Twitter, гласящ: "Няма ли някой да ме осъди най-после" с хаштаг #Illwait ("ще изчакам"). Малко след това туитът беше изтрит от профила му.

Ако не от друг, най-малкото закана за съд най-вероятно ще дойде от Тейлър Суифт, с която Кание е в доста обтегнати отношения. В новото си парче рапърът нарича Суифт "кучка" и изтъква, че именно на него тя дължи успешния развой на кариерата си към момента. Да си припомним, че през 2009 г, Кание грабна наградата "Грами" от ръцете на Тейлър и обяви, че албумът на Бионсе е най-добър.