Тя е красива и талантлива и разказва приказки. Приказки за страстта, която й отива, на език, който може и да не разбираме, но ще ни подсети за емоции, които до болка познаваме. Тя е Мор Карбаси и ще огласи със страстта си столичния клуб "Студио 5" на 15 ноември в рамките на Vocal Fest 2013.

И тя е с "М", като Мор и Музика>>>

Още с дебюта си на световната музикална сцена през 2008-а, Мор Карбаси впечатлява публика и професионалисти с глас, вокална техника, сценично присъствие и външност.

 

Родена в Йерусалим в семейство на сефарадски евреи, с майка с марокански корени и баща с персийски, тя преплита всички тези култури в оригиналната си музика. Любопитно е, че професионалната й кариера започва по време на двугодишната й военна служба в израелската армия, където тя изпълнява дълга си като певица. По-късно композира и първата си авторска песен, която е последвана от дебютния й албум Beauty and the Sea, посрещнат възторжено от критици и публика по цял свят.

 

Билети за концерта на Мор Карбаси в София се продават в мрежите на Ticketplus, Ticketstream, Eventim и на касата на НДК.

След концерта си в Studio 5 на 15 ноември, Мор ще пее и в зала "Правец" в град Правец.