Виждаме, че добре загрявате с най-големите хитове на Лили Иванова преди концерта й тази есен. Получихме много коментари, в които ни обяснявате защо харесвате нейните песни. Ние пък избрахме два от най-оригиналните и интересни, които ще участват в жребия за голямата награда, който ще изтеглим на 3 септември. Ето ги и тях:

ildahristova:
"Пак ще ти обичам", каквото и да говорят за теб!
Когато човек обича истински, доказва го на любимия си човек постоянно и безрезервно, дори чрез най-малките дреболийки, това е СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА, ТОВА Е ЛЮБОВТА.
Затова "Пак ще те обичам", изпълнена от любимата ми певица Лили Иванова, е моят личен избор.
Лили подбира винаги смислени текстове, а чрез омагьосващия си глас придава неповторимо звучене на шлагерите си! СИЛНИ, ЗАВЛАДЯВАЩИ, ЗАПОМНЯЩИ СЕ!!! БРАВО!!!

dragunka:
Текстът на песента „Щурче” е много силен, но ако не беше поднесен под формата на песен, изпята от ЕМБЛЕМАТИЧНАТА Лили Иванова, може би нямаше да придобие тази популярност. Лили Иванова облича текстовете си в своя марка обвивки, такива каквито друг не може да създаде. Когато чуя тази песен не се сещам за детството и щурците, които щъкат на воля из село, макар че нямам такова. Спомням си за всеки един труден момент, в който съм била на косъм да се пречупя, но нещо в мен ме е карало да продължа, да вярвам, че във всяка безизходица има надежда. Колкото и да сме малки като щурчетата, заобиколени от разруха и неправди, омраза и злоба – има надежда. Дори и сами, има кой да долови нашият глас, нашата „песен”. Колелото на живота се завърта с бързи темпове и единственото, което трябва да ни напомня песента е, че не бива да бъдем илюзия, „измама”. Трябва да отворим душите си към добротата и красотата, любовта и хармонията, да оставим нещо след себе си и да живеем един незабравим живот.


Снимки: Васил Къркеланов
За да участвате в следващия кръг и в жребия за голямата награда, продължавайте да коментирате. Днес пускаме нова селекция от три песни, измежду които трябва да си изберете една. Оставете своя коментар под статията с какво това заглавие от репертоара на Лили Иванова ви е впечатлило и продължава да го прави. Отново двата най-интересни и оригинални коментара ще продължат стремглаво нагоре към голямата награда - биографичната книга на Лили Иванова със заглавие "Истината" с автограф от голямата българска певица.

Повече информация за предстоящия концерт на Лили Иванова в зала "Армеец", както и информация от книгата и видеоклипове може да видите тук.

А сега към новата питанка - коя от изброените песни ви харесва най-много и защо?

А) Осъдени души

Б) Ветрове

В) Детелини