Какво прави една жена през свободното си време? След като отметне и последния ангажимент, свързан със семействто и/или работата, единственото, което остава да направи е да се погрижи за себе си и своята естествена красота. 

Да, всяка една от нас обича да си краде време от ежедневието, по време на което да обърне внимание на своята външност и красота. 

В интерес на истината, искани се тези моменти да са по-чести, но за сметка на това периодичността им ги прави по-специални. 

#Ексфолиант от кокосово масло  

1/4 чаша морска сол
Същата доза течен органичен сапун 
1/4 чаша кокосово масло
2 капки екстракт от мента

Начин на употреба: Смесете съставките. Нанесете върху краката и глезените. Масажирайте с въртеливи движения в продължение на 10 минути, като наблягате на петите. Изплакнете с топла вода и подсушете. 

#Грижа от див портокал и кокосово масло 

1 доза кокосово масло
1 доза органичен гел от алое вера
1 капка етерично масло от див портокал

Начин на употреба: Смесете съставките в стъклен съд и покрийте с капак. Намажете краката щедро с масло и масажирайте в рамките на 5 минути или по-дълго.

#Вана с хималайска сол 

2 с.л розова хималайска сол
1 доза кипарис етерично масло
1 капка етерично масло от чаено дърво
1 ч.л. течен органичен сапун

Начин на употреба: Смесете съставките във ваничка до получаването на хомогенна смес. Накиснете краката за 15 минути или докато кожата омекне. Подсушете и намажете с хидратантен крем.