Секси. Наелектризиращо. Смело. Думи, които често описват Бионсе и със същата лекота биха могли да опишат града, който никога на спи - Ню Йорк. За най-новия аромат от колекцията Beyoncé Parfums енергичната изпълнителка се впуска в културната столица на света, за да създаде обонятелно проявление на любимия си град.

Вярвайки че ароматът е най-добрият моден аксесоар, Бионсе се заема да представи уверено, флорално ухание за изтънчената, самоуверена и стилна жена.

Ода за Ню Йорк

Парфюмиер и цял живот нюйоркчанин, Карлос Виналс от Symrise създава аромата Pulse NYC като индивидуална версия на Ню Йорк в представите на Бионсе.



„Това ухание беше вдъхновено от Бионсе и от пулсиращия град, който тя е направила свой дом."


Ароматът посреща с искрящи малини, богат нар и сочна круша Бартлет. Плодовете отстъпват на флоралните нотки от ярък божур и екзотичен жасмин Самбак. В сърцевината на Pulse NYC пулсира страстният цвят на орхидея. Орхидеята е любимото цвете на Бионсе и символизира сила и самоувереност във всичките й парфюми.
В основата си ароматът крие чувствеността на пачули, кашмирен мускус и сладкиш червено кадифе (Red Velvet Cupcake), нотка уловена за първи път в аромат. Изкушение за сетивата.

Впечатляващ дизайн

Ароматът Pulse NYC улавя същността на Ню Йорк отвътре и отвън. Светлата течност е представена в прозрачно, издължено шише с формата на кристал, вдъхновено от гладките линии и струящата енергия на небостъргачите, изпълващи града. Обърнатият флакон е поставен в електриково синя и сребриста капачка, като препратка към традиционната опаковка на уханието Pulse, вдъхновена от сценичните костюми на Бионсе и нейния авангарден стил. Шишето е затворено в холограмна кутия, която разпръсква светлина и свети като улиците и зданията на града, който никога не спи.

Beyoncé Pulse NYC е в световната търговска мрежа от февруари 2013 и може да се намери под следните форми и разфасовки:

Парфюмна вода 1.0 oz./30ml -48,50 лв.
Парфюмна вода1.7 oz./50ml – 66,00 лв.
Парфюмна вода3.4 oz./100ml– 89,90 лв.