Дали януари е месецът на големите отстъпки – това ще оставим ти да прецениш!

  • Три рокли на половин цена
  • Купи спирала и вземи подарък червило с писец!
  • Нещо различно. При това с намаление
  • Да спасим любимите си обувки от белезите на времето
  • Изгодно - цял чувал дрешки за малчовците
  • Как да обзаведем стилен дом със скромен бюджет
  • Жилетка в стил Джен Анистън? За без пари!
  • Секси бельо за малко пари?
  • Намалени обувки, ботуши и боти
  • Изгодно освежаване на дома

Най-харесваният женски сайт LadyZone.bg обаче, иска да наклони везните в полза на големите намаления. И защото сме женски сайт – те ще бъдат, за да се поглезиш и разхубавиш. Специално за всички наши потребителки сме подготвили отстъпки от -50% за подмладяване, лазерна епилация и антицелулитни процедури.

Какво трябва да направиш, за да получиш 50% отстъпка за разкрасяване:
1.След като си харесаш една от трите процедури, трябва да оставиш коментар под статията коя е процедурата, която си избрала.
2.Изпрати на нашия имейл адрес [email protected] трите си имена и телефон за контакт.
3.Не забравяй да се свържеш с клиниките, за да запазиш своя час за процедурата, която си избрала. Към всяка от тях сме добавили и нейния електронен адрес.
4.Сигурни сме, че не всички сме наясно какво представляват радиочестотния лифтинг, лазерната епилация и как действат на кожата антицелулитните процедури. Затова като коментар може да оставиш и своите въпроси към нашите специалисти от клиниките, които ще извършат процедурите.

Подмлади кожата си с -50% отстъпка от радиочестотен лифтинг
Радиочестотният лифтинг е процедура, която се извършва чрез последно поколение лазер, който работи с радиочестотен ток. Токът влиза дълбоко в кожата, достига до самата дерма, където колагеновите и еластиновите влакна са разкъсани. На мястото на старите се създават нови влакна - фибробластите започватг да генерират млади, които реструктурират кожата и заличават стриите. Процедурата продължава 40 минути до един час в зависимост от това дали се обработва една зона или повече.
Стара цена на процедурата: 135 лв.
Специална цена за теб: 67.50 лв.

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

На вашите въпроси за радиочестотния лифтинг ще отговаря д-р Сияна Живкова, дерматотолог-венеролог от Jewel Skin clinic, където ще бъде направена и самата процедура. Научи повече за клиника за естетична медицина Jewel Skin>>>

Без косми на бикини зоната с 50% отстъпка за лазерна епилация
С новото поколение лазери, които в София може да намерите само във Versus - Gentle Lase Pro на Candela и Дека, времетраенето за обработка на бикини зоната е сведено до едва 5 минути, а ефектът е невероятен още след първата процедура! Мечтаната бебешка кожа на най-интимното място за жените през цялата година е вече факт, а хилядите доволни клиенти на Versus прaвят процедурите си през 45 до 60 дни!
Времетраене на процедурата: 5 минути!
Среден брой необходими процедури: за над 90% ефект- от 5 до 8!*
*При клиентки с хормонален дисбаланс и други проблеми, процедурите могат да надхвърлят 8.
Цена на процедурата: 135 лева
Сп
ециална цена за теб: 67.50 лева

На вашите въпроси за лазерната епилация ще отговаря д-р Кремена Петрова, лекар-експерт в областта на лазерната епилация от лазерен център Versus, където ще бъде направена и самата процедура. Научи повече за епилацията във Versus тук>>>

Антицелулитна терапия с -50% отстъпка
Апаратурата Vela Shape II е единственият медицински метод със световен сертификат (FDA) за третиране на целулит, мастни натрупвания и стягане на кожата. Той действа чрез високоефективна радиочестота и инфрачервени лъчи в комбинацията с масаж. Освен мощното въздействие върху мастните депа и целулита, Vela Shape II влияе също на отпускането на кожата като активира клетките да произвеждат повече еластин и колаген. Подобрение в релефа на кожата ще забележите още след първата процедурата. Тя става по-гладка и стегната при допир. Резултатите за намаляване на обиколките са видими след втората процедура, а подобряване на целулитните зони се наблюдава до четвъртата процедура.Методът е напълно безвреден и се изпълнява от професионалисти кинезитерапевти.
Стара цена на единична процедура за 50 мин.: 120 лв.; Стара цена на единична процедура за 30 мин: 85 лв.
Специална цена за теб: на единична процедура за 50 мин: 60 лв.: на единична процедура за 30 мин: 42.50 лв. Можеш да избираш!


На вашите въпроси за процедурата ще отговаря дерматологът д-р Ана Пейкова от Клиника „Дерма ЕЛИТ”, където ще бъде направена и самата процедура. Научи повече за Клиника „Дерма ЕЛИТ” тук>>>

Периодът, в който можеш да заявиш своето желание за отстъпка е от 22 януари до 31 януари 2013 година!

Забележка: Преди да коментираш и заявиш желание за разкрасяване, имай предвид, че клиниките се намират в София!
Забележка 1: Промоцията важи само за използването на една процедура, а не пакет от процедури!