Преди да пристъпим ароматния праг на тренди парфюмите за 2016, държим да поясним, че ароматът на кожа не е естествен аромат, който можем да намерим в природата – тя не расте по дърветата или храстите, не вирее на ниви или сред джунглата.

Накратко, той е дело на човека, който благодарение на своите сетива е открил формулата да го съчетава с естествените миризми, характерни за флората и фауната.

Имайте предвид, че подобни миризми се използват за акцент, а не като основа на парфюма. Това не е всичко. За разлика от розата, жасмина и други цветя, ароматът на кожа стои по различен начин върху кожата.

Независимо от кой етнос сме, той се слива с естествения мирис на човека и се трансформира красиво, заедно с останалите нотки в парфюма.

Затова новите предложение на парфюмерите и т.нар. „Носове” са изключително популярни, особено сред женската аудитория, тъй като всяка една от нас има усещането, че носи своя аромат. По този начин подчертаваме индивидуалния си стил и с уверено пристъпваме към сезонните тенденции.