Ако скоро сте залепяли поглед повече към ушите на актриси, певици или някои от жените на улицата, отколкото към очите, роклята, сандалите или бюста им, няма как да не сте забелязали меко спускащите се пера.


Дългите обеци от този тип са изключителен хит този сезон. Дали ще оцелеят в своята актуалност до есента, или тогава ще ги изместят обеци с падащи листа (например), ще следим и ще ви информираме. Обещаваме.

Дълга шия

Дългите обеци стоят изключително елегантно на жени с дълга шия. Така аксесоарът има достатъчно място да разположи "пернатото си тяло" свободно. Какви трикове можем да използваме, за да създадем подобен визуален ефект, ако дългата шия не е сред даровете, които сме получили от природата.

Вържете косата си високо - на опашка или кок


Прибраната коса ще открие лицето ви. По този начин ще изпъкне повече и красивият аксесоар, който сте избрали.

Всички погледи - в обецата

Обеците с паунови пера и тези в драматични цветове - черно, неоново розови и зелено, както и имитиращи птиче оперение, със сигурност ще приковат вниманието на околните и ще го отклонят от нещо друго, което искате да прикриете във външния си вид. Лек финт - типично по женски.


Все пак съобразявайте вида и цветовете на тези обеци с времето, в което ги носите. Аксесоарите с допълнителни декоративни метални елементи по тях, както и тези в по-тъмни цветове са подходящи за вечерния тоалет. През деня стоят тежко.


Една-едничка


Времето на множеството халкички, наредени по извивката на ушната мида, отмина. И не че самотата е модерна, но когато става дума за обеци с пера, да е сама е наистина актуално. Обеците са достатъчно атрактивни и сами по себе си, за да ги използвате в двойна доза. Но закачени само на едното ухо стоят шикозно и леко ексцентрично. Като жаркото лято навън.



Радина Кърджилова се появи с една обеца с дълги пера в различни цветове на партито по случай финала на сериала "Стъклен дом". И нямаше как да остане незабелязана.