Феновете на хубавия грим и на стилната Виктория Бекъм трябва да затаят дъх до 13 септември, когато ще излезе новата лимитирана колекция грим, резултат от тяхната колаборация. Колекцията ще дебютира първо в САЩ и Великобритания. Козметичната марка спонсорира пролетната колекция за 2017 на Виктория. Тя споделя, че да има своя лична грим колекция е била нейна стара мечта.

Един от най-сниманите и фотогенични жени в света, чиито черни слънчеви очила са буквално запазена марка за личната визия, има характерен стил, лична гледна точка за начина, по който тя иска жените да изглеждат, да чувстват, да действат и да се чувстват удобно в кожата си.  

Колекцията е от 15 артикула, плюс компактно огледало с приятна светлина за перфектното полагене на грима. Въпреки че е фокусирана основно върху грима на очите и устните, включва и други продукти, като крем за сияен блясък и бронзант. В комплекта има още молив за устни с цвят мат, сенки за клепачи с красив метален блясък, гел червило с черна смирна, очна линия, която може да се използва както суха, така и навлажнена, фини течни сенки с перлени пигменти.

Гримовете са обогатени с различни южноамерикански подправки. Виктория харесва идеята за силни и секси аромати, които са своеобразно намигване към миналото, когато сме имали по-тясна връзка с природата.  За опаковките подбират златисти цветове, които продават наистина луксозен външен вид.

Бекъм споделя, че почти винаги се гримира сама. Наема професионален гримьор само ако отива на наистина голямо, изискано събитие. От Estée избират именно нея, защото за тях тя е автентична, предприемач, съпруга, майка, моден дизайнер и не напоследно място - красота. Онази красота, която не всички известни хора притежават.