Когато лятото дойде и дължината на полите стане минимална, възниква един проблем, който терзае много жени. Раменете и лицето ни вече имат по малко загар от ежедневните разходки на открито, но краката все още са призрачно бели. Как да коригирате разликата и бързо да изравните тена си? Предлагаме ви три продукта, с които това става буквално за секунди.

1.Чорапогащи в спрей
С този продукт краката бързо и лесно получават съвсем лек нюанс. Продължавате да се радвате на прохладата на голите бедра, но бялата кожа бързо е променена. Достатъчно е само да напръскате прасците и бедрата и да разнесете с длан, за да сте сигурни, че кожата е покрита навсякъде. Получава се фин, прозрачен слой, благодарение на пудрата, сложена във флакона. Тя съдържа малки частици от коприна, които придават елегантен блясък на краката. Чорапогащникът в спрей е устойчив на вода. Някои от моделите дори имат UV защита.

2. Фондьотен за крака
Това е тониращ спрей, който ще изравни цвета на краката ви навсякъде, и ще получите цвят, според избраната гама. Фондьотенът за крака прикрива малки козметични недостатъци. Краката бързо получават лек златист загар. Трябва внимателно да подбере цвета, за да не получите тен, съвсем различен от този на останалите части на тялото.

3. Автобронзант
Бронзантите за крака са под формата на флуиди, спрейове или кремове. Текстурите са различни и трябва да изберете такава,която бихте нанасяли най-лесно. Бронзантите имат и допълнителни съставки, които действат благоприятно на кожата – етерични масла, полифеноли, растителни антиоксиданти, и др. Автобронзантите оцветяват кожата във времето, затова изчакайте преди да нанесете втори слой, ако първият ви се е сторил светъл.