Най-новото от света на натуралната и органична козметика идва от френската козметична марка Delarom. Продуктите са без парабени, минерални масла и животински съставки. Те носят синергия и дълбока наслада - пречистват, успокояват и подмладяват кожата. Формулите са усъвършенствани на принципите на аромакологията - наука за влиянието на ароматите върху човека.

В жаркото лято, когато тялото ни събира слънчеви лъчи, а загарът ни става все по—секси и шоколадов, LadyZone и Delarom ви предизвикват да се включите в нова ни Facebook игра с награди

Снимка: iStock



СПОДЕЛИ ПЛАЖНИЯ СИ ТЕН

Искате ли да имате предизвикателен и красив тен това лято? Искате ли кожата ви да е запазена от вредните лъчи и да блести в цялото си изящество? А същевременно да не губите нито миг от закачливото, вълшебно лято...

Обичаме да си правим селфита на плажа и да ги споделяме с приятели и познати. Какво по-хубаво да споделите усмивките и шоколадовия си загар в една чаровна игра, с много красота и грижа за кожата. Предизвикахме ли интереса ви? Ето още малко информация как да го направите.

Условия на играта

Само три лесни стъпки:

1.
Снимайте се на плажа, показвайки секси тен и лятно настроение.

2. Качете снимката си в коментар на Facebook стената на LadyZone.bg, под поста, в който сме споделили линк към тази статия.

3. В коментара тагнете свой приятел/приятелка и я предизвикайте също да се включи в нашата лятна игра.

Четирима от вас ще спечелят награди на следния принцип
три козметични комплекта за снимките с най-много харесвания
- BRONZE ABSOLU за снимка, избрана от редакторите на LadyZone

Играта стартира на 1.08 и продължава до 7.08 включително.
На 8 август ще обявим победителите.

Награди

Наградите са 3 комплекта, включващи голям продукт + 3 броя мини продукти за път (почистващ гел с перли от жожоба, крем ACQUACONFORT, портокалов гел за вана и душ) и един слънцезащитен крем против стареене BRONZE ABSOLU SPF30


Повече за продуктите:

Ултра хидратиращ серум за лице AQUALIXIR (30 мл.) с хиалуронова киселина и аминокиселини. Един истински есенциален серум, с нежна текстура, който гали кожата. Благодарение на естествен емулгатор, AQUALIXIR очарова с кадифеното си докосване и освежаваща текстура.Уникална комбинация от хиалуронова киселина и етерични масла за хидратиране и възстановяване на кожата. 

Слънцезащитен крем против стареене BRONZE ABSOLU SPF30 (50 мл) - деликатен и активен слънцезащитен крем, който осигурява надеждна защита срещу UVA-UVB лъчи. Формулата му е обогатена с екстракт от Butterfly bush - храст от семейство Живеничеви, виреещ в Китай и Япония. Той има изключително регенеративно и антиейджинг действие.Текстурата му буквално се топи и попива в кожата, без да лепне, постигайки приятен матиращ ефект. Интензивно хидратира, укрепва и идеално защитава кожната тъкан. Способства за придобиване на златист равномерен тен. 

Хидратиращ лосион за тяло с екстракт от пасифлора (200 мл) - специално разработен продукт за интензивна хидратация и борба с процесите на стареене. Формулата включва масла от пасифлора и кайсиеви ядки, познати със забележителните си хидратиращи свойства.Тяхното комбинирано действие може да повиши хидра нивата с до 57% само 3 часа след използването му. Маслото от пореч в състава му е позната с превантивното си действие против стареене. Лосионът бързо прониква в кожата,без да омазнява,оставяйки нежна следа. Маслото от карите покрива кожата със защитен и подхранващ филм с високо съдържание на провитамин А и витамин Е,които стимулират клетъчната регенерация и предпазват от свободните радикали. Маслото от пасифлора предотвратява загубата на еластичност, омекотява, освежава, зарежда с енергия и тонизира кожната тъкан.

И нека бъде лято!