Хиалуроновата киселина, естествено налична в съединителната тъкан на кожата, осигурява нейната еластичност и попълване на бръчките. С течение на възрастта обаче, синтезът й намалява. Тъй като нейната молекула е много голяма , тя не може да проникне през епидермиса. Решението в случая - да се стимулира усилване на синтеза й от само себе си.

Именно в това се крие тайната на Eluage - фрагменти на хиалуроновата киселина (H.A.F.; създадени и патентовани от Отдела за проучвания на "Пиер Фабр" ), с контролирано малко молекулно тегло. Те проникват в кожата и стимулират синтеза на хиалуронова киселина от клетките. Включеният ретиналдехид ускорява процеса, за по-ефективен синтез на колагенови и еластинови влакна.

Когато признаците на времето маркират кожата

Продуктите от серията стягат, изглаждат и подхранват кожата. Ден след ден, овалът на лицето ще възвръща своя рисунък, а чертите ви са подмладени.

Включените в Eluage крем масло от жожоба и карите възвръщат жизнеността и еластичността на кожата. В състава му влизат още микросфери с изключително матиращо действие. 

Почистващият и демакииращ мицеларен лосион (100 ml) е нова формула с подсилени свойства. Той е специално създаден за почистване на чувствителна кожа, като нежно премахва грима и натрупаното замърсяване от лицето, очите и устните, без да ги изсушава. Богат е на термална вода Avène, която действа успокояващо и притивовъзпалително. 

Ако времето е започнало да оставя следи и върху вашата кожа, LadyZone има игра с награди, която е специално за вас. 

Отговорете на въпроса "Колко продукта съдържа серията на AVENE PhysioLift – анти-ейдж архитект" в специалния ни пост във Facebook страницата на LadyZone. И участвайте за спечелването на 3 анти-ейдж комплекта Eluage.

ПРАВИЛА НА ИГРАТА

Прочетете общите условия на играта >>>

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ИГРАТА „AVENE PhysioLift "

Обхват и условия за участие в Играта

  1. В Играта има право да участва всяко физическо лице, което се регистрира на сайта - www.LadyZone.bg с валиден имейл адрес и имена, или има профил във Facebook.
  2. Всеки участник, който иска да се включи в Играта, трябва да отговори правилно на един въпрос, свързан с AVENE PhysioLift . Само тези участници, които са отговорили правилно на въпроса, могат да участват в томболата за наградите.
  3. Победителите се определят чрез томбола, след приключване на Играта.
  4. Право на участие в Играта нямат служители на Организатора и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи). В случай че такова лице бъде изтеглено в томболата, то няма да се взема предвид и на негово място ще бъде изтеглен друг печеливш.
  1. Описание на наградите
  2. В Играта ще бъдат раздадени 3 броя анти-айдж комплекта Eluage.
  3. Наградите не могат да бъдат разменяни за паричната им или каквато и да е друга равностойност.

 Теглене на наградите, обявяване на печелившите и получаване на наградите 

  1. Теглене на наградите, обявяване на печелившите и получаване на наградите
    1. Всеки участник, който отговаря на условията по Раздел I и правилно отговори на въпроса съгласно т. 2 на Раздел I, автоматично става участник в томболата и се включва в тегленето на наградите по Раздел II.
    2. Всеки участник в томболата може да спечели само една награда.
    3. Тегленето на наградите ще бъде извършено на 26 октомври 2016 г. в офиса на „БТВ Медиа Груп” ЕАД.
    4. Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип измежду участниците в томболата. Резултатите от тегленето на наградите се констатира от комисия, съставена от представители на „БТВ Медиа Груп” ЕАД.
    5. Печелившите участници ще бъдат обявени на 27 октомври 2016 г. на страницата на Играта: www.ladyzone.bg
    6. Печелившите участници ще бъдат уведомени за спечелената награда чрез посочения от тях имейл адрес или със съобщение във Facebook в рамките на деня на теглене на наградите.
    7. В случай, че даден участник е посочил невалиден имейл адрес или при липса на отговор/връзка с печелившия в рамките на 5 /пет/ работни дни от изпращане на уведомлението по т. 6 се счита, че лицето се отказва от получаване на наградата, като на негово място за съответната награда ще бъде изтеглен друг печеливш. Друг печеливш се изтегля и в случай че даден участник откаже да получи наградата си.
    8. Начинът и времето на получаване на наградата се уточняват допълнително между служител на „БТВ Медиа Груп” ЕАД и печелившия участник.
    9. Получаването на наградата се удостоверява с протокол, подписан от служител на „БТВ Медиа Груп” ЕАД и от печелившия участник, последният се индивидуализира с валиден документ за самоличност. В протокола за приемане на наградата, печелившият участник трябва да попълни личните си данни. Ако печелившият участник е малолетно лице, вместо него протоколът се подписва от неговите законни представители. Ако печелившият участник е непълнолетно лице, неговите законни представители предоставят писмено съгласие за получаване на наградата. В случай че лицето откаже да подпише протокола, съответно неговите законни представители откажат да подпишат протокола или да дадат съгласието си, се счита, че лицето се отказва от получаване на наградата, като на негово място за съответната награда ще бъде изтеглен друг печеливш.
    10. Организаторът не отговаря, в случай че наградата не може да бъде предоставена и/или използвана поради невъзможност печелившият участник да се яви и да получи наградата или поради наличието на технически или други пречки, свързани с конкретния печеливш или причини, извън контрола на Организатора.
    11. В случай че върху стойността на предоставените от „БТВ Медиа Груп” ЕАД награди е дължим данък съгласно Закона за данъците върху доходите на физическите лица, същият е за сметка на печелившите участници.   

 

  1. IV. Срок на Играта

Играта стартира в на 19 октомври 2016 г. и приключва в 16:00 часа на 26 октомври 2016 г.