.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Няма такава коса!!!

| преди 1 година
Instagram
Бени Харлем и шестгодишната му дъщеря имат най-обемните коси

Невероятните снимки на Бени Харлем и шестгодишната му дъщеря счупват всякакви представи за това що е то коса и как може да изглежда. Бени Харлем е художник, модел, певец и автор на песни. В профила си в Instagram той често споделя снимки със своята дъщеря Jaxyn, с която имат идентични, супер обемни коси. 

Семейство Харлем правят своя собствена марка шампоан, в който се използват само естествени съставки. Именно с него те поддържат своите разкошни коси. 

"Гледам на косите ни като на растения. Повечето растения се нуждаят от естествени съставки, за да са живи и да растат. Нашите души и нашите тела се нуждаят от едно и също нещо." споделя той. 

Бени Харлем поставя на пиедестал своята дъщеря и това личи не само от снимките, но и от трогателните статуси, които двамата си разменят. Той споделя, че едно от най-важните неща, на които иска да я научи, е да знае какво е любовта.

Ключови думи:Коса, Instagram, Бени Харлем
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пролетното почистване е?