.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Коя част от тялото си миете първо под душа – издава много за характера ви

| преди 1 година
душ
Снимка: iStock

Всички имаме своите повтарящи се ритуали в ежедневието. Една част от тях са свързани с вземането на душ. Може би не се замисляте, но поведението в банята може да издаде много за характера на човек. Коя част на тялото си измивате първо, когато пуснете водата? замисляли ли сте се? Не! А ето какво може да означава изборът ви. 

Kоса

Хората, които започват първо с измиването на косата, държат на логиката. Те обмислят нещата във всеки един техен аспект. Следват разума, а не емоциите.

Какво издава за характера ви формата на брадичкатаОтпечатъците на възрастта са изразени най-ясно в долната част на лицето, споделя д-р Здравкова

Уши

Тези, които първо измиват ушите си, са добри слушатели. Те обичат да научават нови неща и постояно търсят информация. Отворени са за нови запознанства, но често подлагат на изпитания хората около себе си. Изключително тактични са..

Лице

Хората, които първо измиват лицето си, са отговорни и индивидуалисти. Те строго се придържат към правилата, независимо каква е крайната цел. Измиването на лицето е акт за сваляне на стреса. Често правят комплименти и са изключително вежливи хора.

Гръб/шия

Ако първо измивате врата или гърба си, вие сте страхлив човек. Често се опитвате да бягате от отговорност.

Спите ли с чорапите? Ето какво говори това за характера виТе винаги се стремят да създадат дълбоки приятелски или много интимни взаимоотношения с другите

Гениталии

Хората, които първо се грижат за гениталиите си, са изключително сексуални. Те са концентрирани върху отношенията си с другия пол. Влагат много страст във всичко, което правят. Грижовни са и са чудесни партньори и за семейство, и в леглото.

Пролетното почистване е?