Без значение от годините и опита, откриването на подходящия партньор остава едно от най-трудните неща в живота на всеки търсещ истинската любов. Съблазняването обаче понякога също се оказва нелека задача.

Как да го заговоря? Да изчакам ли той да направи първата крачка? Дали пък не изглеждам прекалено настоятелна? Това са само част от въпросите, които всяка от нас си задава в компанията на обекта на чувствата си. Да, универсално решение не съществува, но затова пък можем да почерпим мъдрост от звездите. Ето какво имат да кажат те:

Овен

Овните харесват агресивни и уверени жени. Всичко, което би им показало, че сте именно такава ще ги спечели на минутата.

Телец

Представителите на този знак обожават да бъдат ухажвани. Не се притеснявайте да поемете контрола в свои ръце – мъжа Телец не се страхува да е пасивен във връзките си. Възползвайте се и го изненадайте!

Близнаци

Близнаците ще приласкаете само с ум. Интелектуалните разговори им действат като същински афродизиак и само истински добрият събеседник може да ги спечели.

Рак

Представителите на зодия Рак лесно могат да бъдат спечелени, ако почувстват, че им се откривате напълно. Обичат да бъдат и глезени. Поканете ги на домашно приготвена вечеря и хубав филм – никога няма да откажат!

Лъв

Поставете го в центъра на вниманието. Не забравяйте да му отправяте комплименти за вида, ума, маниерите – за всичко! Мъжът Лъв трябва да се чувства като цар, така че ако го желаете, направете всичко възможно да го убедите, че е именно такъв.

Дева

Представителите на този знак държат на реда и чистотата. Ако решите да каните любимия у дома, задължително почистете основно всяка стая и се постарайте да изглеждате ослепително. Изберете лек, но чувствен парфюм – така ще го съблазните от раз.

Везни

Везните си падат по лукса и изненадите. Вечеря на свещи и бутилка шампанско ще го изненадат приятно, а шумен концерт на открито гарантирано ще го спечели.

Скорпион

Скорпионите не са лесни за съблазняване, тъй като трудно можете да отгатнете реакциите им. Предлагаме ви да оставите тялото си да свърши работата вместо вас – заложете на чувствена рокля, която ще разкрие най-добрите ви физически качества. Това ще го влуди!

Стрелец

Ако сте хвърлили око на мъж Стрелец, имате късмет. Те обичат шумните забавления и добрия хумор. Също така се славят с липсата на задръжки в секса, което определено не е за изпускане.

Козирог

Представителите на този знак са страшно сексуални. За да привлечете вниманието им, трябва да действате бавно и спокойно – отлагането ще ги накара да се борят за вас, карайки ги да искат още и още.

Водолей

Водолеите трудно могат да бъдат спечелени. При тях най-добра работа върши откровеността. Признайте им чувствата си – така те ще видят, че сте готови на всичко, за да ги имате.

Риби

Представителите на зодия Риби обожават приключенията и екскурзиите. Заведете го на излет в гората или пък в някой музей – позитивните емоции от деня определено ще ви се отплатят след това.