Продължаваме с втория материал от нашата поредица, посветена на закуската. Днес ви представяме д-р Райна Стоянова. Млада, красива и амбициозна дама, която за своята крехка възраст вече има солидна практика зад гърба си и продължава да се развива. Нейният опит в областта на храненето и диететиката води началото си от студентските й години, а стажът й в Париж й позволява да работи с имена като д-р Пиер Дюкан, проф. Готие, проф. Карел и да обогатява опита и в борбата с излишното тегло.

Д-р Райна Стоянова специализира гастроентерология в една от най-елитните болници в страната – "Лозенец", като съчетава успешно клиничния и академичен медицински подход с превенцията и профилактиката на здравето чрез хранене. Младата лекарка е убедена, че храненето стои в основата на повечето заболявания.


Ето какво ни разказа тя за закуската>>>