Тя е по-млада от вас и това е супер, защото е секси, защото е свежа и защото много добре знаете какви ветрове бушуват в нея. Да бъдеш с по-млада жена крие своите рискове, но като цяло може да е доста ободряваща връзка. Ето някои правила, най-важното от които е - ТЯ ТРЯБВА ДА ИМА 18!

Зрялостта и мъдростта са секси

Колко пъти сте чували как жените се оплакват, че мъжете на тяхната възраст са незрели? Сега имате възможност да се възползвате от привилегията, която ви дават годините. Това е сериозен коз, който трябва да използвате, когато излизате с по-млада жена.

Перфектната връзка си има правила

Блъскали сте здраво, за да стигнете, докъдето сте стигнали в живота си и е нормално да сте научили това-онова през цялото това време. Вашето момичето вероятно ще иска да разучи житейския ви опит и той може да е преимущество пред всички мъже, с които тя комуникира. Затова, бъдете практичен и земен, бъдете спокоен и възприемащ, защото тя очаква точно това.

Не й изнасяйте лекции

Не трябва да влизате в крайности в ролята си на по-мъдрия в тези взаимоотношения. Можете да знаете много неща, но не сте й баща, така че не й проповядвайте. Момичето търси стабилен човек до себе си, в емоционално и финансово отношение, но със сигурност не иска лекции, които слуша и без това вкъщи. Можете да й предложите съвет, но нищо повече. На нейната възраст и вие не сте искали да ви поучават.

Млада или не толкова, ето как да я впечатлите на първа среща

Тя е млада, но не е дете

Трябва да я окуражавате и да я накарате да се чувства равна с вас. Ако я бива в готвенето, нека ви сготви най-вкусното си ястие. Ако обича модата,позволете й да ви избере някоя дреха и поощрете за избора й. По-младите жени понякога се чувстват неадекватни в присъствието на по-зрял мъж.

 

 

За да не предизвикате неприятни и конфузни ситуации, трябва да й докажете, че тя е равна на вас. В крайна сметка, вие не знаете всичко, а тя не е толкова незапозната с нещата, само защото е млада. Просто й дайте свобода да планира един ваш общ уикенд или да води някой разговор и вижте накъде ще отидат нещата.

Отговорете на доброто й настроение

Младите жени не са имали времето да си скапят настроението за перманентно. Животът все още не ги е поблъскал и затова са жизнерадостни, позитивни и всичко е в името на купона. Просто младите хора живеят с усещането, че са неуязвими. Това момиче вероятно обича да се усмихва ида се смее, малко е безотговорна и всичко в живота й се върти около доброто изкарване.

При ма-алко по-възрастните хора обаче го има усещането от житейските шамари. Важно е, когато излизате с по-млада жена да не бъдете негативен, обрулен от живота пън, защото тя няма да разбере причините. Дайте го по-ведро - вие сте с по-млада жена и много хора си мечтаят за това!

Е, понякога нещата не се развиват толкова добре...

Бъдете социален като нея

Най-вероятно тя е много енергична, любознателна, социална и вечно готова да се запознае с някой или да отиде на ново място. Ако искате да бъдете с нея, ще трябва да сте в крак с нея и да го очаквате, особено в предвид, че познавате усещането много добре. Ако обаче отказвате да я придружавате в приключенията й, тя най-вероятно много бързо ще намери някой, който да ви замени в тази задача.

А тук ни питат дали е лоша платената любов

Така че, ако за вас купонджийският живот е минало по една или друга причина, по-добре въобще не се захващайте.