Те са секси, атрактивни и ни вълнуват по различен начин. Всеки е особено добър в това, което прави, има талант, който развива, поддържа добра физическа форма и очарова с усмивка. Ако бяха огромна 10-етажна торта, щеше да има парче за всеки вкус. Но те са мъже. Прочетете малко повече за тях и гласувайте в анкетата. 

1. Кирил Хаджиев - Тино и завладяващият му глас

Дълбок, завладяващ глас, дарк мистична визия, плътни устни и поглед, в който крие усмивка. Това е Тино от "Гласът на България" - секси визия, която се съчетава с талант. Тино не е хапка за всеки. Но не е и име само за няколко дни. След силното си участие във формата, той продължи да завладява музикални клубове и женски сърца. Летят ли сутиени към него, когато е на сцената? Да. Лично го видяхме!

Снимка: Иван Христов

 

2. Ники Илиев и новата му мускулеста визия във филма "Завръщане"

Поглед с море в очите, актьорски талант и мускули... Последното специално за филма "Завръщане", където Ники Илиев се появява в супер форма. Дори героят му има спецификата на човек, променил физическата си форма. С прякор Дебелия от детството, Алекс изненадва приятелите си, които идват в старата му къща в Пловдив със стегнат корем и мускули. В истинския живот Ники Илиев също е фен на спорта. 

3. Йордан Камджалов, диригент

Камджалов не живее в България и не много хора са чували занего, но той все по-често се връща. А това означава не само слушане, но и виждане. Последовател на учителя Петър Дънов, дългокосият музикант очарова с мисленето и щедростта си. Самият той има 5 деца, но и фондация на негово име, която подпомага децата в България.

4. Сами Хоссни от "Фермата"

Роден в семейството на египтянин и българка, Сами озари с усмивката си живота на всички участници във "Фермата", както и на зрителите от малкия екран. Той е бивш национал по плуване, 10 пъти шампион на България по кикбокс и шампион на Азия по муайтай. Мечтата му е да създаде първата българска федерация по сърф и да има семейство. За бъдещата си жена е купил земя в Северна Бразилия.

5. Кристиан Василев, модел, фермер

Преди да запретне ръкави и да зарови ръце в пръстта в оранжериите, Кристиан е модел, който живее и работи в САЩ. Завършил е Националната академия по спорт и медицина в Ню Йорк, а голямата му страст е боксът. Идеята за органична ферма Pura Vida се ражда по време на пътешествието на Кристиан и Валентина (да, семейство са и Кристиан е зает, сори, дами) из Южна Америка. 

Снимка: facebook.com/pg/PuraVidaFarmBulgaria

Към следващите петима в класацията и към анкетата >>

6. Емил Джасим - защото да си интелигентен е новото секси

"Никога не знаеш каква следа, каква “драскотина в паметта” ще оставиш у някого, затова много внимавай какво казваш и какво правиш.", споделя Джасим. Той е историк, образователен експерт и преподава в частно средно училище. Емил Джасим може да не е разголен, мускулест тип с премрежен поглед, но ние считаме за изключително секси мъжът да е умен. Джасим е.

Снимка: Евгений Милов



7. Рори от MasterChef

Американецът космополит не само може да готви отлично, но също толкова добре говори български. Освен това - вари крафт бира и тялото му е покрито с татуировки. Рори е баща на две деца. Доста жени са повярвали на пламъчето в светлите му сини очи.


8. Иво Аръков, актьор, модел, водещ на "Мармалад"

Познат е на публиката от постановките „Козата, или коя е Силвия”, „Дамата с камелиите”, „Предателство”, „Криминале 2D”, „Танц на любовта”, и др. Кино-дебютът му е в лентата „Кецове”.  и "Soldiers" на Жан Клод Ван Дам. Къде може да го срещнете? На малкия екран, всяка събота сутрин. Освен това - по пистите през зимата, защото обича да кара ски и сноуборд, фен е също на яздата, бойните изкуства и сценичната акробатика. И това не е всичко! Аръков свири на китара,  пиано, пише стихове.

9. Асен Блатечки

Лошото момче на българското кино може и да трупа години, но това му придава само още повече чар. През 2019 година излезе филма "Доза щастие" с негово участие. Актьорът развълнува фенките си и с едно участие, заедно с Диляна Попова. Но това беше само клип към песента на Дани Милев "Това си ти".

Снимка: Евгений Милов



 10. Паулино, модел

За първи път видяхме Паулино на страниците на календара за 2020 г на коафьора Георги Петков. Черно-белите фотографии ще ни бъдат компания през идната година. Hiago Paulino е модел на "Ивет Фешън" в България. 

Гласувайте в анкетата

Кой мъж, според вас, е най-секси?