20 март 2015г. – Новолуние. Слънчево затъмнение. Нали не очаквате, че комбинацията от тези явления ще премине деликатно през зодиака? Съветваме представителите на всички зодии да не се нагърбват с много задачи, защото никак няма да им е лесно да се справят днес. Астролозите предупреждават, че за всички ни предстоят промени, а ние ви предлагаме, вместо боязливо да тръпнете в очакване да разберете дали промените ще бъдат за добро или за лошо и какво точно ще се случи (о, ужас!), по-добре се отдайте на нещо приятно в днешния „затъмнен” ден, а именно...

Секс, за да ви просветне!

И за да преодолеете неблагоприятните състояния на Слънцето и Луната върху добруването на представителите на всяка зодия, предлагаме ви идеи за сексуално „обслужване” на любимия, съобразени с неговата/нейната зодия, за да греете и двамата на финала.

Имайте предвид, че днес е голяма вероятността да почувствате жизнения си тонус драстично спаднал. Това обаче да не ви спира да се позабавлявате. Просто вкарайте въображение и старания, за да ви се получат нещата безпроблемно... от първия път!

Овен

Овните обичат импулсивни и страстни партньори, така че развихрете се! Не се притеснявайте да шепнете страстно всичките си сексуални желания в ухото на любимия Овен, палави закани, след които, естествено, трябва да следват и изпълненията им. Малко по-грубият секс също ще се понрави на вашия Овен – захапвания, пошляпване, дърпане за косите – всичко, което активира адреналина, без да изкара акъла на партньора ви, разбира се, е добър подход!

Телец

Добре ви е известно, че телците са ценители на хубавата храна. След като поднесете основното на своя Телец, сервирайте десерта между чаршафите... или върху кухненската маса. Гарнирайте любовните ласки с шоколад, сметана, вино, лед... Всъщност, нека не ви ограничаваме, използвайте въображението си. Ако Телецът ви си умира за мусака, сигурни сме, че ще измислите еротично поднасяне дори на това не особено романтично ястие.

Целувайте Телеца всеобхватно и продължително, така ще го разтопите!

Близнаци

Драматични обрати – Близнаците се възбуждат от това. Поемете иницитивата в секса и експериментирайте с нови пози. Изненадвайте Близнака и сменяйте секс "хватките" без предупреждение – Близнаците живеят живота си така и определено харесват и секса си такъв.

Осигурете си и някоя и друга сексиграчка! Познавате партньора си добре и можете да предположите какво би включил в сексуалната си "комуникация" и какво по-скоро би го/я стреснало. Но при всички положения някоя неочаквана играчка ще събуди интереса на Близнака.

Рак

Нежност за Рачетата - дълги целувки, ласки, продължителна любовна игра. Не бъдете нахални, а деликатни в действията си и за нищо на света не правете нещо, което не ви допада. Не се престаравайте и не преигравайте – Раците обичат партньорите им да бъдат себе си в уникалността си.

Изберете си роля и делегирайте такава и на своя Рак. Раците са фантазьори, обичат да разиграват сценарии и с радост се преобразяват в секса.

Лъв

Цялото внимание за Лъвовете. Сексът с Лъв трябва да е като комплимент – всяко действие трябва да е ласкателство, те трябва да се усещат велики, желани, единствени. Получи ли Лъвът това отношение, за ваша радост, ще ви се отплати десетократно!

Лъвът обича вниманието и особено много би го/я възбудил сексът на открито. Температурите навън не са особено благоприятни за подобно приключение, но ако притиснете Лъва до прозореца, излагайки го на вероятните любопитни погледи отвън, може да получите желания ефект. Стриптийзът също е нещо, с което можете да спечелите един Лъв.

Дева

Девите обичат да контролират и най-дребните неща в живота си, но когато става въпрос за секс, склонни са да прехвърлят контрола в ръцете на партньора си. Затова, действайте, покровителствайте своята Дева. Предложете нещо ново, експериментирайте с нови пози, подчинете го/я.

Везни

Сексът за Везните трябва да е като обяснение в любов, като любовно писмо, сякаш го правите, за да остане вечно. Нежните игри със зъби по устните и ушите също са сигурен начин да подлудите Везната си от възбуда. Концентирайте се върху дупето - пошляпване, масажиране, притискане. Дупето е най-ерогенната зона за Везните, така че отделете й внимание.

Скорпион

Ако искате да доставите истинско удоволствие на един Скорпион, бъдете игриви и мистериозни, забавлявайте го/я. Скорпионите се възбуждат от чувството за хумор у партньора си, но по-добре не разказвайте вицове по време на секс. Превърнете хумора си в сексуално забавление – вържете очите на Скорпиона, изненадайте го/я с нова сексуална локация, бъдете смели и креативни.

Стрелец

Стрелецът обича екстремните преживявания. Няма да е много приятно на сегашните температури да го/я изненадате със секс под открито небе (и затъмнено слънце), но гарантирано ще го/я спечелите, ако, шофирайки, отбиете и скриете колата зад някой дискретен храст и запотите стъклата със своя Стрелец.

Козирог

Козирозите може и да са традиционалисти в живота си, но не и в секса. Ако започнете любовната игра още под масата в ресторанта, докато сте заобиколени от близки и приятели, гарантирано ще ги спечелите. По време на секс е добре да не зацикляте на една и съща поза, а да експериментирате. Не повтаряйте вече изиграни сценарии, фантазии и пози – Козирозите обичат новостите.

Водолей

Водолеите обичат да споделят интимни тайни. Ако разкриете най-извратената си сексуална фантазия с Водолея, можете да очаквате разбиране, а може би дори съдействие. Трябва да сте подготвени да влезете и в неговата/нейната фантазия, а тя може да ви шокира... например, групов секс. Да, дотолкова "шантави" могат да бъдат фантазиите на Водолея!

Риби

Романтиката е ключът към удоволствието за Рибите. Независимо какъв секс сте подготвили за своята Риба, добре е той да бъде реализиран в романтична обстановка – на свещи, на фона на красива музика, на любима локация.

Звучи странно, но ерогенната зона за Рибите е... стъпалата. Започнете от тях и бавно и нежно продължете нагоре по тялото. Ако всичко това се случи пред камера, ще доставите на Рибата си уникално изживяване.