След излизането на книгите, посветени на темите за любовта и емоциите, известният астролог Хули Леонис се завръща с третото заглавие от поредицата "Очевидната скрита истина". Този път авторът разобличава всичко онова, което не знаем за секса, разкрива тайните на интимния свят и доказва, че всеки от нас може да бъде щастлив. Но единственият начин това да се случи е да се вслушаме в собствената си истина, а не да се опитваме да се вместим в колективната енергийна рамка. 

С уникалния си стил на поднасяне на информацията в "Очевидната скрита истина за секса" Хули Леонис потапя читателите в темата за мъжката енергия, защото тя е тази, с която свързваме идеята за секса, а момчешката – нейният предвестник. Стъпка по стъпка авторът умело ни води по пътя към познанието за сексуалното преживяване като източник на вдъхновение и позитивна енергия, която се случва в тялото на човека и намира връзка с всяка една сфера от живота му.

Според Хули Леонис сексът е кулминацията на красотата в отношенията, а не е началото им. Той може да е магията на сливането и най-силният и качествен енергообмен на високовибрационни преживявания, ако се базира на топлота, емоции и любов. Но е възможно сексът да се превърне в инструмент за разочарование и източване на енергия. Да бъде отрова за душата. Кой път ще изберем – зависи от нас самите.

"Очевидната скрита истина за секса" недвусмислено доказва, че познанието за емоциите, за секса, за любовта, за родовата енергия – всичко това ни помага по-добре да разберем себе си, а този процес ще ни да даде възможност по-успешно да се свържем и с останалите. Преди да се случи всичко това, трябва да започнем с революцията, или казано с други думи, промяната на собствената гледна точка. 

Тази революция не се свързва с външния свят, който ни заобикаля. Това е революцията, която ще направим вътре в себе си. Това е новият поглед, с който ще погледнем на себе си и на света около нас.

Новата книга на Хули Леонис ще бъде представена на специална онлайн премиера в Деня на влюбените (14 февруари, от 18 ч.) във Фейсбук страницата на издателство "Апостроф".

Хули Леонис e един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Автор е на книгите "Пътят на душата през зодиака", "Луната – нашата истинска същност", "Уроците на Сатурн", "Ретроградните планети", "Очевидната скрита истина за любовта" , "Очевидната скрита истина за емоциите", "Преходът към себе си" и "Очевидната скрита истина за секса", издавани от "Апостроф".

Прочетете откъс от "Очевидната скрита истина за секса" от Хули Леонис. >>>

 

Преди началото 

 

„Очевидната скрита истина за секса“ е книгата епоха в кариерата ми на автор и имам усещането, че е писана от няколко различни мои Аза. Когато завърших „Очевидната скрита истина за любовта“, знаех, че следва тази за секса. Само че между двете книги се родиха много други идеи и заглавия – някои успяхме да издадем, други очакват своя момент. А през цялото това време моите познания и наблюдения се разширяваха. 

Тази книга отне около три години работа, като постоянно имаше надграждане. Накрая се появи и нейният завършен вариант. Когато го прочетох, ми стана лошо. Имаше толкова много ценна информация, която – поднесена заедно – тежеше. Бях написал материал за десет книги. 

Вече познавате стила ми и знаете, че съдържанието при мен е силно концентрирано и наситено в информационно отношение. Всяко едно изречение носи много информация, която се разгръща допълнително при следващите прочитания на книгата в тези моменти, в които и вие вече не сте същите. 

Затова реших, че целият материал може да бъде разделен по правилен начин – така че всяка една тема да запази своята важност и да не се размива. И така, в тази книга останаха няколко очевидни скрити истини – тази за тялото, за момчешката енергия, за мъжката, както и, разбира се, очевидната скрита истина за секса. Тялото е инструментът, с който правим секс. Мъжката енергия е тази, с която свързваме идеята за секса, а момчешката – нейният предвестник. 

С тази книга се отваря още една врата към пространството 5D или, както обичам аз да го наричам, измерението на свободната воля, където всеки е себе си и живее в собствената си истина. 

Време е да се спуснем в това приключениe и то да започне сега... 

 

Молекулярният часовник спря преди много време. Оставяйки в пространството мъртвото си тиктакане... 

 

Скъпи читателю, 

Ето че отново си тук. За трети път. Числото три е магическо. Винаги след третия път нещо се случва. 

Представи си, че влизаш в една голяма запрашена зала. Времето там е спряло. Истината е била подменена. А ти не си съгласен да продължиш по стария начин. Това не е твоята истина. Това е една колективна лъжа, която отдавна претендира за истинност, но в нея няма и грам светлина, позитивност и познание. Има страх. Това е и животът на трите измерения – ограничен от страха. Когато обаче той бъде премахнат и овладян, то измеренията стават толкова, колкото искаш, и се дава пространство на свободната ти воля. 

През изминалите години научи няколко ценни истини. Научи истината, че емоциите са забранени на земята, за да не може човек да чувства, да усеща себе си, света наоколо, собствената си истина. Всъщност отличната връзка с емоциите ни е дадена по рождение, но ни карат да забравим за нея. 

Научи, че до момента не е имало любов, защото любовта към себе си не е била позволена, а когато човек не обича себе си, той не носи любов в себе си и няма как да споделя това, което няма. Ако човек обича през сърцето си, а не през главата си, той става могъщ, силен и безкрайно щастлив и никой не може да му отнеме щастието. А това е страшно за това място, на което се намираш. Страшно е за тази зала, в която времето е спряло, пространството се е обградило със стените на страха и животът е замръзнал. 

Време е да научиш и последната очевидна скрита истина, свързана с взаимоотношенията. 

И тя е, че сексът без емоции и любов е начин за източване на живителната ти енергия. 

Сексът е кулминация на красотата в отношенията, а не е началото им. 

Поставен в началото, той е инструмент за разочарование и източване на енергия, защото когато не си свързан с енергията си, ти си зависим от тази на другите и си слаб. Време е да станеш силен. 

И така... Представи си, че попадаш в зала. Това е едно много съкровено пространство в теб самия, където си позволяваш да си спомняш. Там има картини, спомени, усещания. Те не са свързани, но носят чувства, емоции, някои от тях любов. Картините говорят, споделят – всяка това, което е усетила и което я вълнува. Сякаш те ти казват: 

Бездуховните хора идват в индийска нишка.
И молят да ги оставим на мира такива, каквито са. 

И малодушните също искат по-благосклонна съдба. Такава, която да им позволи да си живуркат и да мърморят. 

Молекулярният часовник е спрял преди много време.
Оставяйки в пространството мъртвото си тиктакане... 

И последният неандерталец ще си отиде.
Няма кой да му помогне.
Хомосапиенсът няма да чуе виковете, стоновете и писъка му. 

Падналият ангел ще се изкачи до най-високото и ще скочи.
Защото крилете не му позволяват да диша, нито да лети. 

А една стара суперзвезда се умори да чака. Беше разполагала със своите 15 минути слава. Нито една повече или по-малко.
И без изключение и повече условия.
Време беше и иронията да приключи... 

Спрете да се занимавате с мен и ме оставете да се рея на воля... 

А пък някой разказа, че в Ню Йорк
Диско Сали изтанцува своя последен танц... 

Диско Сали "Фангория"

Ти виждаш и големия молекулярен часовник, който е спрял. Някой трябва да го навие и да го задвижи. Може би това си ти? 

Преди да вземеш това решение, има още една истина, която трябва да научиш. Пред теб се намира врата, а тя води към очевидната скрита истина за секса. Ако си смел и силен, престраши се и мини. 

 

Време е за революция. Да живее революцията! 

 

Запознахме се с емоциите. Разбрахме, че връзката ни с тях е сложна, но е изключително важно да е добра, здрава и силна, за да можем да достигнем до любовта. Научихме колко силна е женската енергия и как тя формира половината от любовта. 

Време е да се насочим и към другата половина – мъжката енергия. След като разберем любовта в нейната цялост – съставена от мъжката и от женската енергия, ние ще можем да обърнем погледа си и към секса. Той вече ще е логичната трета стъпка от процеса на свързване с другия човек. Кулминацията на любовта и магията, която се случва между двама души, които са извървели пътя на емоционалното свързване, позволили са на любовта да се случи между тях и реализират земното, телесното ѝ въплъщение чрез секса. В този момент тези хора са истински магьосници. 

Но преди да се превърнем и ние в магьосници, за нас е много важно да направим една революция. Тази революция не се свързва с външния свят, който ни заобикаля. Това е революцията, която ще направим вътре в себе си. 

Това е новият поглед, с който ще погледнем на себе си и на света около нас. Ако емоциите ни свързваха с интуицията, а любовта е част от нашата собствена истина, то сексът е енергията, с която манифестираме всичко това в живота. Това е начинът, по който изразяваме себе си физически, в земен план, свързвайки се с хората, с които споделяме любов. 

Революцията се състои в това да се откачим от колективната истина и да следваме нашата собствена – такава, каквато я усещаме и намираме за пълноценна, силна, вдъхновяваща и красива. 

Тази революция включва процеса на опознаване на себе си, приемане на себе си, на собствения емоционален свят, на любовта към себе си, която се отразява в очите на другите. 

Тази революция включва и умението ни да познаваме собствената си емоционална енергия и да я свързваме с енергията на действие, с други думи – да имаме една хармонична връзка между мъжката и женската енергия в себе си. 

В тази книга ще се потопим в темата за мъжката енергия и за това как се случва тя в живота ни. Ще обърнем внимание и на позицията на Марс в рождената ни карта, защото той е източникът на действие в житейски план, а освен това се свързва и с темата за секса. 

С тази книга завършвам подреждането на пъзела, който премина през очевидните скрити истини за любовта и емоциите. Това е и третата стъпка – очевидната скрита истина за секса. Вече подреден, той ще може да ви служи като една енергийна рамка, която да ви помага да търсите собствената си истина и да се свързвате с нея. Този пъзел носи и една нова тайна за вас. Той е входът към един нов пъзел – на взаимоотношенията. Но за да можете да разберете взаимоотношенията, първо трябва да извървите трите стъпки, които водят до тях – емоционалното обвързване, любовта и секса. 

Познанието за емоциите, за секса, за любовта, за родовата енергия – всичко това ще ви помогне да разберете по-добре себе си, а този процес ще ви да даде възможност по-успешно да се свържете и с останалите. 

Преди да се случи всичко това, трябва да започнем с революцията, или казано с други думи, промяната на собствената ви гледна точка. Нека революцията започне сега! Нека революцията започне в теб! Да живее революцията!