Изумително е какво можем да открием в социалните мрежи. Наред със снимките, новините и видеата, които ежедневно преглеждаме, понякога попадаме на стойностни житейски разговори и съвети, дадени от реални хора. В случая открихме зададени въпроси от млади към опитни жени в Reddit, които са живели достатъчно, за да дадат своя компетентен съвет. Въпросите, които по-младите потребителки са задавали са предимно от сферата на поведението, навиците, анатомията и всичко, което интересува една жена. Най-ценното е, че съветите са от реални хора. Възползвайте се:

1.    Когато нещо не си струва да влагаш енергията си в него, ти сама ще разбереш


„Учудващо е колко неща могат да се случат от само себе си. Още по-учудващо е да открия, че много от нещата всъщност не са моя работа да ги правя.”


2.    До навършването на 30 години жената все още узрява и се променя като личност


„Личностното израстване до 30 година на жената е огромно. Някой ден ще погледнеш назад към този период и ще си кажеш „о, господи, не!”

3.    Не се притеснявай, че остаряваш


„Животът е процес и младостта не е всичко, както и с нея не свършва съществуването на жената.”

4.    Нещата вероятно няма да се случат по начина, по който очакваш


Всички кроим големи планове, но всъщност след това всичко се прецаква.”

5.    Не си поставяй крайни срокове за определени цели


„Аз смятах, че, ако нямам деца и не намеря принца, това ще означава, че съм се провалила. Това не е така. Всъщност е чудесно да съм на 30 и да съм сама. Да бъдеш сама не означава, че не струваш пукната стотинка.”

6.    Връзките се променят


„Връзките никога не спират да се променят, както и хората.”

7.    Възможно е с възрастта да започнеш да се тревожиш по-малко за някои неща – и в това няма нищо лошо


„Много жени над 30, в това число и аз, започват да се чувстват по-уверени и щастливи на тази възраст. Често се случва да си казват „Не ми пука”, когато някой изрази мнение по отношение на тях, както и „Не мога да се справя с това” по отношение на проблемите. В това няма нищо лошо.

8. Никога не ставай напълно зависима от една личност за своята финансова стабилност