Наскоро или не толкова скоро сте приключили с дългогодишна интимна връзка. Ако сте решили да повторите. Определено мъжете, които ще се възползват от състоянието ви, не са малко. Ето обаче 5 типажа, на които може да се натъкнете, търсейки по-сериозна връзка, и които е добре първо да опознаете, преди да направите поредния лош избор:

Разведеният баща

Това е едно добро попадение. Този тип мъже са изживели болката на раздялата и напълно биха разбрали вашето състояние. Те чудесно знаят какво означават децата за вас. Освен това лесно може да прецените какъв баща е той, общувайки с него и децата му. Близостта с този типаж мъже обаче понякога има и друга страна на медала. Имайте предвид, че бившата малко или много може би ще е оставила трайни следи в живота му и ще остане завинаги там, макар и на дъното на спомените му.

 7 големи грешки, които жените правят след раздяла >>

Разведеният интелектуалец, но без деца

И тук има положителни и отрицателни страни, на които е добре да обърнете внимание по равно. В този случай най-важното при опознаването е да разберете каква е била истинската причина за развода. Една приемлива причина за това е желанието му да има деца, но да не е срещнал разбиране и съгласие от бившата. Неприемлива причина обаче е, ако раздялата е нещо рутинно и е резултат от труден, лош характер. Трета, също не особено оправдана причина за раздялата може да бъде неговото нежелание да има деца. Така че, направете си сами извода и преценете доколко подходящ такъв мъж би могъл да бъде за вас.

 Когато правилното решение е... раздяла >>

Ловецът на по-възрастни жени

Положителното от общуването с по-млад мъж е, че определено ще ви накара да се почувствате по-млада, по-жизнена, по-палава. Но обратната страна на медала е, че в повечето от тези случаи ще ви се налага от време на време да играете и ролята на "майка-закрилница”. Освен това имайте предвид, че една такава връзка често пъти в основата си не е дълбоко и дълготрайно чувство, а по-скоро флирт.

10 неща, които жените не искат да чуят след раздяла >>

Скритият гей

Е, тук вече никой няма да ви завиди за избора. Вероятността да попаднете на скрит гей, който се опитва да прикрива ориентацията си чрез красива дама до себе си, не е кой знае колко голяма, но не е и малка. Как да го познаете? Обикновено такъв тип мъже копнеят за одобрението на околните, имат консервативни родители, с чието мнение винаги са се съобразявали и живеят със скрупули от типа: какво ще си помислят останалите. Е, не е задължително всички тези мъже да имат обратна ориентация, но все пак... имайте едно наум. Истината е, че вътре, някъде дълбоко в себе си, те крият една тайна.

Вдовецът баща

Този човек познава страданието. Той може да оцени силата и смисъла на любовта, най-вече заради тъжния факт, че е загубил завинаги майката на децата си. Първото, което трябва да направите, попадайки на такъв мъж обаче, е да се уверите, че той не е с вас, за да ви направи мащеха на децата си, а заради красивите и дълбоки чувства, които действително изпитва към вас.

8 грешки, които жените правят в търсене на половинката >>