Всеки има нужда от лично пространство в спалнята и рутинни занимания от време на време. Жените обичат инициативата по време на секс да бъде поета от партньора и да се оставят по течението. Но взаимоотношенията в спалнята не са толкова прости.

Топла двойка, тантра и горещ залив - зимни видове секс>>

Според сексуалния експерт и семеен терапевт д-р Джейн Гриър жените допускат 3 основни грешки в спалнята:

 

Грешка 1: Носят комфортни, но не и секси дрехи
Удобните нощници и пижами са много привлекателни за дамите. Но, честно казано, най-бързият начин сексуалното желание на партньора ви да намалее са именно те. Ако искате да подобрите отношенията си в леглото, захвърлете удобните дрехи за сън и намерете нещо ефирно, секси и подчертаващо тялото ви.

 

Какво можем да научим от френските жени >>

 

Грешка 2: Чакат винаги той да поема инициативата
Не го чакайте, за да ви покани на танц или да ви помоли да правите секс. Включете се активно и поемете инициативата. Придърпайте го в леглото, измислете нещо ново и се забавлявайте.

 

 

Грешка 3: Критика
Критиката към вашия партньор трябва да се избягва на всяка цена. Няма по-лесен начин да отблъснете човека до вас, като това да му кажете какво не ви харесва и какво не искате да прави. От друга страна, това което ви възбужда е много по-добра тема, която ще накара кръвта му да кипне.

40 причини жената да не иска да прави секс >>