Вижте самопризнанията на няколко души, които анонимно се осмеляват да споделят най-големите си тайни. Но не тези, които крият от всички, а най-вече от любимите си:

1. "Страдам от булимия и се боря с нея сама от 5 години. Той мисли, че аз съм толкова слаба по природа... Всъщност, това е първият път, когато признавам това пред други хора. Чувството е някак приятно."

2. "Жена ми и аз имаме три прекрасни деца. Наскоро обаче открих, че всъщност съм стерилен. Така съм роден..."

3. "Финансите ни са далеч от "добре" и живеем от моите спестявания от известно време. Време е той да си намери работа или не съм сигурна какво ще се случи. Не съм му го казала, защото наистина много се старае и бавно влиза в депресия от факта, че не успява да си намери работа - не искам да влошавам ситуацията."

4. "Приятелят ми спа със съквартирантката ми точно преди да започнем да излизаме. Той все още не знае, че тя забременя от него и направи аборт."

5. "Приятелката ми мисли, че съм използвал спестяванията си, за да платя за силиконовите й гърди. Всъщност използвах печалбата от моя порно сайт, за който тя дори не подозира."

6. "Купих си "Додж Вайпер" и не съм казал на съпругата си. Ще пристигне у дома до седмица..."

 

7. "Когато бях малка и ходехме на лагер във втори клас, някой постоянно ме тормозеше - нямам идея кой беше. Синът на учителя, дъщеря му или самият той... без значение от това, не мога да споделям банята с друг и винаги избутвам приятеля си от нея - дори и ако просто си мия зъбите."

8. "Започвам искрено да мразя спорта, защото ми омръзна да слушам крясъците му, докато гледа."

9. "На 22 съм и още си смуча палеца. С него сме заедно повече от три години. Той не знае."

10. "Причината, поради която имам нужда да бъда сам толкова често е, че страдама от синдрома на Турет: мога да държа тиковете си под контрол само за определено време."

 

11. "Ужасен СЪМ ДО СМЪРТ от малката изненеда, която получихме с приятелката ми преди две седмици. Досега доста успешно успявам да се преструвам на уверен и силен мъж ("Не се тревожи, бебче, скоро ще ме викнат на интервю за работа, всичко ще е наред" и т.н.) Но в действителност съм наълно неподготвен да бъда родител. Точно се изправям след най-ужасната депресия в живота си - допреди два месеца бях в нея. Не изкарвам почти никакви пари (интервюто е за по-добра работа, тъкмо взех бакалавърска степен). Самият аз съм още дете - нямам идея как ще отгледам свое. Но тя знае само, че всичко е под контрол и няма проблем."

 

 12. "Моята депресия е много, много по-лоша, отколкото той подозира и съм много близо до идеята да вляза в билница или да направя нещо невероятно тъпо."

13. "Бъркам си в носа и си ям сополите. През целия си живот."

14. "Тя няма представа, че нося женско бельо (не нейното), когато не е вкъщи. Знам, че звуча като извратеняк, но просто го обичам - да го нося през деня и да спя с него. Купувам си го онлайн и правя така, че поръчката да пристигне, веднага щом тя замине на бизнес командировка. Не мога да обясня откъде е тази мания, но знам, че ми харесва."

15. "Обожавам порно с коне."


Е, какви са вашите тайни?