Кой наистина е Юлисес Мур? Петата книга от популярната и у нас приключенска поредица търси отговор на този въпрос. „Каменните пазачи” вече може да се открие в книжарниците в цялата страна на цена от 9,90 лв. Научете повече...

Книгата

Джейсън, Джулия и Рик се приближават все повече до истината. Но Обливия и Манфред също са на път да осъществят целта си – да стигнат до Вила Арго и да преминат през Вратата на времето. Сега трите деца трябва да намерят Черния Вулкан, стар приятел на Юлисес Мур, който е бил машинист на влака на Килмър Коув. За тях това значи начало на ново пътешествие. Дестинация: 12 век, Градината на вечната младост.

Отзивите

Поредицата за Юлисес Мур е издадена в 2 милиона екземпляра и преведена на 24 езика, сред които руски, корейски, китайски и японски. Книгите от нея са изпълнени с екшън, приключения и вълнуващи пътешествия из историята.
Прочетете откъс от романа и посетете фейсбук страницата на поредицата.

Авторът

Юлисес Мур ли? Самоличността му продължава да е пълна загадка... Записките му, които проследяват приключенията на Джейсън, Джулия и Рик, са открити и предадени за публикуване от италианския кореспондент Пиердоменико Бакаларио. Загадката на Юлисес Мур тепърва предстои да бъде разбулена...

Спечелете книгата

Спечелете екземпляр от „Каменните пазачи”! Отговорете на въпроса: „В кое време бихте пожелали да се озовете, ако имате възможност да пътувате през историята подобно на Джейсън, Джули и Рик?” в коментар под статията.

В конкурса участвате само с един отговор до 19 юни 2014 година. Имената на 3 късметлии ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук. Успех!