Колкото и да сме градски момичета, от време на време е хубаво да се уединим в приятна изънградска атмосфера, където цари мир и спокойствие. 

В такива моменти най-добре е да отидем на село, за да се насладим на красивите флора и фауна, почивайки си на верандата на своята вилна къща - нашият втори дом. 

Когато става въпрос за дом, интериорът е много важен, за да си усигурим необходимия уют и комфорт. Вдъхновени от природната красота и чара на селскостопанския стил изготвихме серия от визии, които вярваме, че ще въодушевят и вас. 

Разглеждайки редица специализирани издания стигнахме до извода, че за да придадете ретро визия на своята вила е необходимо да се придържате към определени интериорни решения. Сред тях са: 

"Как да обзаведем имението си извън града? Ще научите във "Фермата" по bTV тази есен. Всички любопитни подробности следете на Facebook страницата на предаването."

Материалите

Трите основни материала, от които могат да бъдат изработени редица предмети са дървото, металът, порцеланът и сламата.

Снимка: Pinterest.com

 

Текстилът 

Няма нищо по-хубаво от естественият памук. Съветваме ви да залагате на по-твърдата материя (300 гр. за всички домакински аксесоари като покривки, кърпи, пердета и др./150 гр. за спалното бельо). За повече шик може да заложите на десени като известният Toile de Jouy принт, който е изключително изискан и предпочитан от френската буржуазия. Съществуват различни цветови вариации на този плат - най-известни са черният, червеният и синият. 

"Как да обзаведем имението си извън града? Ще научите във "Фермата" по bTV тази есен. Всички любопитни подробности следете на Facebook страницата на предаването."