Разбиващо добра история, наситена с екшън, вълнения и романтика – това е първата книга в антиутопичната тийн трилогия на Тахере Мафи. „Разбий ме” излиза под логото на издателство „Егмонт” и ще може да се открие от 17 януари в хартиен и електронен формат. Научете повече...

Книгата

Прокълната съм. Имам дарба.

Аз съм чудовище. Аз съм повече от човешко същество.

Докосването ми е смъртоносно. Докосването ми е сила.

Аз съм тяхното оръжие. И ще отвърна на удара.„Не може да ме докоснеш”, прошепнах аз. Лъжа, но не му казвам. Може да ме докосне, но никога няма да узнае. Странни неща се случват, когато някой ме докосне. Лоши неща.”
Никой не знае защо допирът на Джулиет е фатален. Има обаче хора, които кроят планове за нея. Планове да я използват като оръжие. Но Джулиет има собствени планове. След живот, прекаран в плен, тя най-накрая открива сила да се бори за себе си – и за бъдеще с момчето, за което доскоро е вярвала, че е загубила завинаги.

Отзивите

Бестселър на New York Times и USA Today, романът „Разбий ме” се издава в над 25 държави, а филмовите права са закупени от 20th Century Fox. „Пленяващо, наситено с емоции и романтика. Завиждам. Не можах да оставя книгата настрана, докато не я прочетох цялата докрай” – така се изказва за романа писателката Лорън Кайт. „Завладяващо четиво от автор, който не се страхува да поема рискове”, допълват от Publishers Weekly. Гледайте видеотрейлъра на „Разбий ме” тук: https://www.youtube.com/watch?v=pT1KL-wmNyU И очаквайте следващите книги в трилогията на книжния пазар у нас през април и май.

Авторът

Тахере Мафи е родена и отраснала в малък град в Кънектикът, днес живее в Калифорния. Когато няма нищо за четене подръка, чете опаковки на бонбони, купони и стари рецепти. Може да я посетите онлайн на taherehbooks.com или да я последвате в twitter @TaherehMafi

Нов конкурс

Спечелете екзепляр от „Разбий ме”. Отговорете на въпроса: „Каква необикновена дарба бихте искали да притежавате?” в коментар под статията. В играта участвате само с един отговор до 23 януари 2015 година. Имената на 3 късметлии, които ще получат екземпляр от книгата, ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук. Успех!