.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Психологът Елена Димитрова-Ангелова: Ние, жените, имаме нужда да се свързваме

Ралица Михаилова | преди 28 седмици
Снимка: Димитър Георгиев/Garmiga
Всеки здрав човек има нужда да слага ред в психологическия килер, отбелязва тя

Вече сме ви срещали с психолога Елена Димитрова. Решихме тази част от предходния ни разговор с нея да я пуснем отделно, и то днес, защото е посветена на женската солидарност и взаимопомощ.

Ние, жените, имаме нужда да се свързваме, да говорим, да изразяваме себе си чрез думите и да се усещаме подкрепени от нашето си племе. А в съвременният свят просто нямаме племе. Затова е важно да се стараем да си го създадем, смята Елена, която е посветила част от времето си на Женски срещи за подкрепа и медитация.

Никой в собствения си живот не може да бъде неутрален за себе си. Всички имаме емоции и чувства, които ни взривяват и не можем да бъдем обективни. Така че, всеки здрав човек има нужда да слага ред в психологическия килер, което означава да изрича нещата, които го тревожат, да изрича нещата, които планира, да назовава страховете, да отработва онези ситуации, в които не се чувства комфортно или уверен. Защото този живот е създаден за живеене. И за да нямаме нужда от тежка психотерапия в даден момент, е добре да си дадем подкрепата, от която имаме нужда.

Повече чуйте във видеото горе.

 

Когато не си наясно "кой съм аз", е лесно да объркаш и кой е подходящият партньор Говорим си с психолога Елена Димитрова по повод предстоящия старт на шоуто "Смени жената"
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите