.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Какво ще направите, ако видите само дете на улицата?

LadyZone.bg | преди 3 години
2111117458.jpg
Снимка: Youtube
Шoк кампанията на UNICEF.

Анано е на шест години и специално за UNICEF, младата актриса влезе в двойна ролята на бедно, изоставено момиченце. Целта на осъществения социален експеримент в Тбилиси (Грузия) е да покаже разликата в отношението на миновачите по улицата към едно добре облечено дете и това, лишено от родителски грижи и оставено на произвола на съдбата. 

В първата част на видеото, Анано е добре облечена, а в другата половина въплъщава бедняче. Разликата е фрапираща, реакциите шокиращи, хората... ЖЕСТОКИ. Вие какво ще направите, ако съдбата ви срещне и с двете деца?! Вие от кои ще бъдете!
Кампанията на световноизвестния детски фонд е обвързана и с проучване, чийто резултати сочат, че през 2030 г. по света бездомните деца ще са близо 167 мил., а 69 мил. от тях, ненавършили 5-годишна възраст, ще си отидат от този свят от недохранване. 

Ключови думи:@
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите