.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Поддържане на чистота - здравословен навик

д-р Вергиния Николова | преди 5 години
Изчистете това, което нарушава разбиранията ви за хигиена и красота

Отношението към чистотата е мисловна и емоционална дейност. Като личности влизаме във взаимоотношения не само помежду си, но и с външната среда, и трябва да се отнасяме с уважение като зачитаме природата. 

Чистенето единствено до прага на къщата и жилището, без мисли за общите части, градинките и парковете в населеното място, е с рикушет върху нашето здраве и психика.

Кампанийното чистене фокусира вниманието ни върху боклуците, които са около нас. Показва на всеки, че е възможно да сложим ръкавиците и да изчистим това, което помрачава разбирането ни за красота и естетика.

Кампанията "Да изчистим България” дава начален импулс за чистене и с известни усилия на волята може да се излезе от досегашния стереотипа на живот.

2110150283.jpg

Време е да се действа. Да обичаме средата, в която живеем и да я поддържаме чиста с постоянство. С това послание завърши разговорът ни с радиожурналиста Светослав Николов в предаването "За София” в ефира на bTVRadio на 25 април 2014 год. Целият разговор е публикуван в началото на поста "Ползата от чистенето".

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите