.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да намерите истинската любов

д-р Вергиния Николова | преди 5 години
Изоставете страховете си за поредна несполучлива връзка.

Сърдечните взаимоотношения са нещото, от което всички имаме нужда. Не спирайте да търсите любовта. Рано или късно ще срещнете някой, който истински ще обичате и от когото ще бъдете обичани.

Спрете да търсите любовта на погрешни места. В заведенията и дискотеките може да е купонджийско, но едва ли е най-доброто място за запознанство. Под въздействие на алкохол или други субстанции в клуб е невъзможно да срещнете човек, който да представи себе си в добра светлина. По скоро различни посещения на изложби, концерти, курсове по танци или спорт са издеалното място за среща с хора със сходни интереси.

Ако непрекъснато фокусирате мислите си върху миналото, няма да стигнете никъде. Първото правило е да простите и да забравите миналото. Изоставете страховете си за поредна несполучлива връзка. Не ставайте циници, които виждат навсякъде лъжци, егоисти и меркантилни хора по отношение на сърдечните взаимоотношения. "Ако се страхувате да не ви наранят, ще ви наранят” - това е житейски приницип.

Вземете решение какво точно искате. Когато сте открили любовта и тя е истинска, ще се почувствате харесвани, одобрявани и насърчавани. Тогава може да кажете или да чуете за себе си: "Ти си човекът на моите мечти".

Още по темата може да чуете от аудиозаписа "За любовта и прошката - днес", публикуван в началото на поста. Това е разговорът ни с радиожурналиста Светослав Николов в ефира на bTVRadio, излъчен на 28.02.2014 г.  

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите