.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Дайте си ясна сметка за миналото

д-р Вергиния Николова | преди 5 години
Как да се справим със стреса

Помнете, че никога не е твърде късно да си дадете още един шанс. Преди всичко не живейте с миналото. То е донесло своите рани, сърдечни болки, терзания и същевременно радост. Допринесло е за съзряването ни като мъдри хора, ако сме извадили поуките от него. Има много щастливи моменти и точно те трябва да се помнят. Не може човек да остане да живеете в прекрасното си минало, защото задържа бъдещето си.

Не разпилявайте енергията си в обвинения, съжаления и самосъжаление. Щастливите и здрави хора са притежавали вяра и силна духовна философия. Докато физическите резултати от стреса са диабет, инфаркт, инсулт, псориазис и т.н. 

Прошката може да ви освобождава от миналото.  Истината е, че от прошката имаме нужда най-много ние самите, за да се освободим от болезнените рани и несправедливости от миналото. 

Анализирайте чувствата си. Освобождавайте се от умственото напрежение. Променете отношението си към околните и животът ви също ще се промени. Така ще имате повече енергия за творческо мислене и живот.

"За повече здраве на тялото, ума и душата трябва да сте съвсем наясно какво искате, за да успеете.” Хейзъл Гудуин. С тази мисъл завършва разговорът ни с радиожурналиста Светослав Николов в ефира на bTVRadio на 31.01.2014г. Цялото интервю може да чуете от публикувания запис в началото на статията "Дайте си ясна сметка за миналото". 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите