.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Без пържени храни и заготовки на кайма в детските градини

LadyZone.bg | преди 12 седмици
Нов проект на МЗ за менюто в детските градини за първи път допуска нектари, но без подсладители

Министерството на здравеопазването публикува за обществено обсъждане промени в наредбата за хранене в детските градини. Ограничават се пържените храни, солта и захарта, а се увеличава приемът на плодове и зеленчуци, мляко и млечни продукти.

В рубриката „Чети етикета“ („Тази сутрин“, bTV) Биляна Гавазова разговаря по темата с проф. Веселка Дулева, диетолог от Националния център по обществено здраве, шеф Андре Токев и фитнес модела и инструктор Биляна Йотовска.

Цялото видео можете да видите тук:

"Чети етикета": Какво ще има в новото меню на детските градини?Ограничават се пържените храни, солта и захарта, а ще има повече мляко и млечни продуктиКак да се държим на масата по време на хранене (ВИДЕО)Невена Басарова-Дичева от Първа детска академия за добри обноски ни показва най-важните правила

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите