.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Джузепе Ломушо за Ирмена Чичикова: „Il Paradiso di Irmena”

Евгений Милов | преди 4 години
Представяме ви „Il Paradiso di Irmena” - „любовния десерт” на Ирмена Чичикова

Представяме ви „Il Paradiso di Irmena” - „любовния десерт” на Ирмена Чичикова, приготвен специално за нея от главния готвач на столичната тратория "Il Maestro Giuseppe Verdi" – Джузепе Ломушо.

За създаването му актрисата се вдъхновява от срещата си с Джузепе, когото тя решава да предизвика да направи нещо специално за нея. Първоначално Ирмена мисли това да бъде с някакво основно ястие, но впоследствие решава да е десерт, защото обича да се занимава със сладкарство. На Ломушо пък му трябват точно 2-3 минути, за да измисли с какво да впечатли Ирмена.

Пожелаваме ви да намерите време и да отидете до ресторанта, за да се убедите лично в лекотата и вкуса на десерта, който ще бъде цял месец в менюто на заведението, а не само за Свети Валентин. Очаквайте представяне на рецептата му утре!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите