.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Титаник" се разгражда изключително бързо заради бактерии, хранещи се с метал (ВИДЕО)

LadyZone | преди 4 седмици
Изследователи твърдят, че до 2030 г. корабът напълно ще изчезне

Корабът "Титаник" потъва на 15 април 1912 г. след сблъсък с айсберг. От 2223 души на борда загиват 1517. Днес "Титаник" се намира на дълбочина 3800 метра. Международен екип се спусна на дъното на Атлантическия океан за пръв път от 15 години. Той е установил, че корабът се разгражда изключително бързо заради бактерии, хранещи се с метал. Изследователите твърдят, че до 2030 г. корабът напълно ще изчезне.

Междувременно се прави реплика на "Титаник". Очаква се "Титаник II" да отплава по оригиналния маршрут – от Саутхемптън, Великобритания до Ню Йорк през 2022 г. Строежът ще струва около 500 млн. долара и е идея на компанията „Блу стар лайн“.

Оригиналните менюта за първа, втора и трета класа на „Титаник”Каква е била последната вечеря за 800 от пасажерите на корабаДжеймс Камерън на 65 – мечтае за свят без месо, който се управлява от жениДнес създателят на „Терминатор“, „Титаник“ и „Аватар“ празнува рождения си ден и по тази причина си припомняме защо е толкова велик
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите