.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Радко Пенев: Написването на романа “Струни” отне 2 г. и един живот (ВИДЕО)

Росица Николова | преди 4 седмици
Снимка: Евгений Милов

„Тя имаше зелени очи и сексът с нея беше страхотен."така започва третата книга на Радко Пенев - "Струни". Твърде повърхностно би било обаче някой да си помисли, че думата секс е използвана тук с цел да продава. Истината е, че романът е една дълбока, експериментална творба, която навлиза в тематика, за която често сме склонни да си затваряме очите - детското насилие. 

"Струни" от Радко Пенев е болезнена притча за раните, които травмите от детството могат да оставятТретият роман на българския писател поема в неочаквана посока – за раните от детството, от които не можем да избягаме

Няколко момчета се оказват на грешното място, в грешното време. Години по-късно един мъж се сблъсква с мрачна тайна от миналото си на съседната опашка на пазара. 

Как един морски офицер става писател, кой е първият читател на книгата и има ли нещо в романа, което е част от детство на автора - вижте във видеото. 

Припомнете си гостуването на Радко Пенев през 2017 г. в "Преди обед":

Писателят морски офицер Радко Пенев: Вече започнах да пиша трета книга, но мисля, че няма да я завършаСлед успеха на „Ритуалът“ морският капитан с нов лабиринт от загадки и истории за мислещи хора
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите