.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Последователите на Петър Дънов посрещнаха Слънчевата нова година (ВИДЕО)

LadyZone | преди 3 седмици
Паневритмичните упражнения са в хармония с творческия космичен ритъм

На 19 август последователите на Петър Дънов посрещанаха с паневритмия Слънчевата нова година на Седемте Рилски езера.

Паневритмията е система от упражнения, изпълнявани на музика. В нея може да се включат неограничен брой участници. Играе се в кръг, като танцуващите обикалят в посока, обратна на часовниковата стрелка. Изпълнява се ежегодно от 22 март до 22 септември (от деня на пролетното до деня на есенното равноденствие) рано сутрин (при изгрев слънце) на открито, сред природата. Продължителността на изпълнението ѝ е около 1 час.

Според последователите на учението целта на танца е постигане на хармония с природата, Бог и вселената.

Паневритмията е наука, която регулира физическите, духовните и умствените функции на човека. Тя е метод на Разумните същества за самовъзпитание

Петър Дънов

Петър Дънов ~ Всеки трябва да знае, че сам е господар на собствената си съдбаДнес се навършват 155 години от рождението на българския философ и духовен учителЗаветите на Петър Дънов - какво лекуват различните по цвят растенияОтглеждайте карамфили, ако сте нервниПетър Дънов за това как да разберете дали един човек ви обича10 мъдрости за любовта от големия учител
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите