.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Орлин Горанов, Мъдреца във "Фермата": Крайно време е малко да си размътим комфорта

LadyZone.bg | преди 2 седмици
Снимка: Евгений Милов
Участието ми ще е предизвикателство и за мен, защото досега не съм имал смелостта да вляза в каквото и да е риалити, признава той

Любимият на няколко поколения българи певец и музикант Орлин Горанов влиза във „Фермата“. Новият сезон на риалити формата стартира на 6 септември, от 20 часа, по bTV. Един от най-обаятелните и обичани български изпълнители ще има специален статут и мисия - той ще е Мъдреца, който чрез своя житейски опит и познания ще вдъхновява участниците.

Мариана Маринова за "Фермата": Искам да се справя и децата ми да продължат да вярват, че мама може всичкоВ материалния свят, в който живеем, не се търси съдържанието, а картинката, отбелязва тя

"Крайно време е малко да си размътим комфорта и да открием онези стари ценности, които сме позабравили малко напоследък - как се работи в екип, как се добиват благата, които стигат до масата и колко  е по-хубаво човек да живее в екип, отколкото да е сам. И съм сигурен, че всеки един от играчите ще си тръгне доста по-добър към къщи", категоричен е Орлин.

Саня Борисова: Суетата е едно от нещата, с които ще трябва да се простя във "Фермата"

"Участието ми ще е предизвикателство и за мен, защото досега не съм имал смелостта да вляза в каквото и да е риалити", признава още той.

Какви ще са задачите на Орлин Горанов и какви са емоциите, които го вълнуват покрай влизането във "Фермата" - вижте във видеото по-горе.

Орлин Горанов
Снимка: Евгений Милов

Орлин Горанов

Орлин Горанов е роден на 8 август 1957г. в Берковица. Той е възпитаник на хор „Бодра смяна”. На 20-годишна възраст става част от Ансамбъла на Строителни войски.

Талантът му получава международно признание. През 1981 г. печели първа награда на „Шлагерфестивал“ в Дрезден и трета награда на „Интерталант“ в Прага. Три години по-късно, през 1984 г., получава голямата награда на „Златният Орфей“  - успех, който повтаря и през 1999 г. За създаването на уникалния му стил допринася и сътрудничеството с Александър Бръзицов. Едно от емблематичните му изпълнения е песента „Светът е за двама“ по музика на Мария Нейкова.

6 жени с името Мария, оставили следа в историята"Аз пристигнах... Аз съм Мария - жената/ на всички мъже и на мъртвите даже"

През 1990 г. Орлин Горанов завършва Музикалната академия със специалност „Оперно пеене“ и става солист на Пловдивската опера. Вече покорил популярната музика, той бързо се превръща в звезда и на оперната сцена. Успява да се докосне и до киноизкуството с ролята си в популярния български филм „Мисия Лондон“ .

Орлин Горанов е ангажиран и с обществена дейност. През 2009 г. става член на Ордена на рицарите-тамплиери.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите