.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Мария Пеева, Мама Нинджа: 11-годишният ми син е гневен на това какъв свят им оставяме

LadyZone.bg | преди 7 седмици
Снимка: Евгений Милов
Мария е посланик на кампанията на bTV "Да изчистим България заедно" и е част от журито на конкурса за плакат "Добрият пример"

Тя е майка на четири момчета и баба на едно внуче. Засега. Работи. Поддържа блог, чията цел и мисия е да помага на други майки и татковци. Тя е Мария Пеева, по-известна като Мама Нинджа

Мария е посланик на кампанията на bTV "Да изчистим България заедно" и е част  от журито на конкурса за плакат "Добрият пример". Конкурсът е насочен към най-малките и приключва на 5 септември, така че желаещите да се включат имат още време.

Кампанията "Да изчистим България заедно" през погледа на детските очиПо повод деветото издание на кампанията "Да изчистим България заедно", bTV Media Group организира национален детски конкурс за плакат на тема "Добрият пример"

"За децата е изключително важно да имат признание за усилията, които полагат, независимо дали е за конкурс или в училище. За тях е важно възрастните да ги приемт сериозно."

"Децата са много ангажирани с екология. 11-годишният ми син е гневен на това какъв свят им оставяме."

Мария Пеева
Снимка: Евгений Милов

"Когато говорим за добрият пример, понякога си мисля, че всъщност аз го взимам от децата си, а не те от мен. Ние обитаваме този свят, но той не е наш. Ще остане за тях, после за техните деца и отговорността ни е голяма. Ако има шанс да се оправят въобще нещата, това ще е заслуга на тяхното поколение, не толкова на нашето."

Какво още ни разказа Мария чуйте във видеото по-горе.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите