.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Катерица алпинист превзема 5-етажен блок (ВИДЕО)

LadyZone.bg | преди 10 седмици

Елиана Арнаудова ни изпрати забавно видео с катерица алпинист, както самата тя е нарекла стремглаво изкачващата се по стената на блок животинка. Ето какво ни написа още Елиана:

"Живея в северната част на Букурещ от 8 години и до вчера подобно нещо не бях виждала. Вярно е, че в близост се намира парк Херастръу и най-вероятно катеричката се е заблудила и е стигнала до жилищните блокове.

Както си стояхме със съпруга ми снощи на терасата и изведнъж видяхме точно срещу нас катерицата на втория етаж на отсрещната тераса. Започна да се катери нагоре по стената, погледна през всички прозорци на всеки етаж и тераса и се изкачи до последния пети етаж на отсрещната кооперация. През цялото време мъжът ми я снимаше и в момента, в който стигна до горе, явно се подхлъзна и полетя надолу рязко. Слава Богу падна в клони. Изчаках малко, гледайки дървото на съседите, и я видях между клоните. Беше много любопитна и надничаше навсякъде, където видеше прозорец :) За първи път видяхме катерица да се катери по стена!".

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите