.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Хелън Данис, която на 97 години стана кралица на бала

LadyZone.bg | преди 16 седмици
Снимка: Instagram

97-годишната Хелън Данис не е успяла да присъства на своя бал. Затова пък 80 години по-късно тя става част от тържеството по случай завършването на гимназия на своя правнук.

Когато нейната внучка Джули разбира, че баба й не е имала възможност да си позволи рокля и да отиде на бал, решава да поиска разрешение от директора на гимназията в Уест Уоруик Хелън да се присъедини към честването. Още по-голяма е радостта на 97-годишната Хелън, когато бива удостоена с титлата почетна кралица на бала.

Във видеото може да видите, че дамите, на които им предстои 100-годишен юбилей, се забавляват не по-малко от тези, които сега завършват гимназия.

Най-малкото новородено в света оцеля и бе изписано от болницата (ВИДЕО)Сейби се роди през декември 2018 г. с тегло, колкото голяма ябълка – само 245 грама!Съвременна амазонка, старо злато и френски шик – 3 предложения за визия за бала

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите