.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Добрин от МasterChef: За родопското чеверме на баща ми си заслужава да обиколиш два пъти Земята

Росица Николова | преди 19 седмици
Снимка: Росица Николова
и Земята

Добрин Каранлъков напусна MasterChef на метри преди финала. От екрана може би всички видяха, че у него имаше нещо по-силно от целеустременост. При срещата ми с него видях и друго - Добрин харесва добре направените неща (може би идва от името му), но не винаги на всяка цена. 

Добрин Каранлъков от MasterChef: Първото ми сготвено ястие беше белгийски десерт, който ядохме 2 седмициНадявам се, че страстта и огънят, които преминават през мен, докато готвя, ще си проличат и в моите ястия.

"MasterChef свърши, но животът продължава!", споделя той с усмивка и разказва за интересните неща, които му предстоят. Километрите между Англия и България не са му проблем, защото и на двете места се занимава с неща, които обича. Храната е основна част от тях и в двата случая. Само че, ако в Севъноукс е ресторантът, който Добрин тепърва ще променя, в село Стойките в Родопите е чевермето с дълбока традиция, заради което му е лесно да прелети 7000 км. 

Добрин Каранлъков
Снимка: Росица Николова


С какво ястие би свалил жена, какво би приготвил с любимите си крафт бири и кой от журито на MasterChef e усетил най-много като своя човек - вижте във видеото.