.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Честна любов е тайната на 60-годишния брак на семейство Йончеви (ВИДЕО)

Боряна Константинова | преди 35 седмици
Снимка: Боряна Константинова
"Любовта е сладко нещо, кой не люби, той не знае", с тези думи ни посрещна Динка, която вече 60 години е съпруга на Мишо и очите и блестят, когато говори за съвместния им живот.

Тя се казва Динка и е на 80 години, а той е Мишо и вече си е "откраднал" няколко месеца от тях, защото е малко по-голям от нея. Те са заедно вече от 60 години, а наближаващата им годишнина от брака е така наречената "диамантена сватба". Срещнах се с тях и си говорихме за любов без диаманти, бижута и фалш. Говорихме си за една честна любов, която е започнала преди повече от половин век и продължава да блести в очите им и до днес.

Те не просто говорят за любовта, те я раздават и вдъхновяват хората около тях. Това сякаш ги държи млади - Динка има фейсбук профил и свободно работи с компютъра си, печелила е множество конкурси от пенсионерските клубове и е правила шеги с доза лудост и мнооого хумор (у тях си има няколко грамоти и лента с надпис "Мис Дръзновение"). Мишо обича нея, децата, внуците и гълъбите пред блока – всяка сутрин той храни птичките, а те му се радват и летят около него. 

Те двамата знаят как се обича и какво е да бъдеш обичан. Вижте какво още споделиха за любовта си във видеото горе.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите