.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Андрей Арнаудов:Елисавета Белобрадова - как свърши "мачът" за тиганите, чашка С и раждаемостта?

Росица Николова | преди 13 седмици

Кампанията "Направи го сега" на сдружение ДНК провокира голям отзвук и множество реакции в социалните мрежи. Според организаторите един от основните проблеми, свързан с раждаемостта, е късното решение за създаване на дете. Кампанията разширява своя обхват и освен да насърчава двойки и семейства да създават деца, стимулира всички мъже и жени във фертилна възраст, които по различни причини все още отлагат, да помислят кога ще е най-подходящия момент за тях да направят тази крачка. като част от кампанията се появиха и рекламни плакати с шеговити слогани - "Бащинството те прави много по-привлекателен", "Майка ти ще се зарадва повече на внуче, отколкото на тиган", "Чашка С без силикон", "Селфитата с деца събират повече лайкове" и др. 

Иван и Андрей: Трябва да се научим да спазваме правилата

Какво в посланията подразни нейните критици и какво всъщност са имали предвид инициаторите ѝ - вижте във видеото? В студиото на "Преди обед" Андрей Арнаудов и Елисавета Белобрадова направиха своеобразен словесен спаринг, за да покаже всеки своята позиция и да обясни кое е недоразбраното. 

"Стигнахме ли вече?" е най-забавният наръчник за пътуване с деца С куп съвети, конкретни дестинации, легенди и предания ще ви залеят Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова от "Майко мила!" на премиерата на книгата
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите