.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

84-годишен модел доказва, че възрастта е само цифра (ВИДЕО)

LadyZone | преди 14 седмици
"Взех решение да поема риск в област, която е извън моите способности. Изключително рядко е някой да дебютира в модата на 80 години"

Хелена Норович е полска актриса, която дебютира като модел на 80-годишна възраст. Втората кариера на Норович започва когато става муза на полският дизайнер „Bohoboco”.

"Много често, когато навършат 50 години, жените се считат за професионално неактивни. Стават невидими и никой не им обръща внимание. В наши дни нещата почват да се променят и се надявам в близко бъдеще да има все повече случаи като моя. Това, което ми се случва сега е като втори живот за мен. Надявам се, че давам пример и на други жени да не губят вяра. Искам да ги вдъхновя да следват мечтите си независимо от възрастта им" споделя Хелена Норович.

Ключови думи:Модел, Хелена Норович
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите